Отваряйте последни дни по-често инкубатора,щом има проблем с температурата.
Няма да навредиш на пилетата.Просто за 3-5 мин да стои отворен инкубатора.
Хем им влиза пресен въздух,хем малко им сваляш градусите,това им е необходимо много.

kivanov написа:cecko_iliev88 написа:случаят със начуканите яица и след това умрелите пиленца в тях се дължи на ниската влага по време на инкубационния период и по точно в последните дни
Едва ли ще е от това. Защото след като стана номера с високата температура добавих още една купичка с вода и при всяко отваряне ги пръсках леко с един пулверизатор.

gusenica написа:kivanov написа:cecko_iliev88 написа:случаят със начуканите яица и след това умрелите пиленца в тях се дължи на ниската влага по време на инкубационния период и по точно в последните дни
Едва ли ще е от това. Защото след като стана номера с високата температура добавих още една купичка с вода и при всяко отваряне ги пръсках леко с един пулверизатор.
Какво значи при всяко едно отваряне ? На колко време е това ?
Аз лично температура не променям и не бутам след десетки настройки(съм си го пипнал перфектно)-а колкото до пръскането(пулвелизирането) го правя през час-трудоемко,но съм нямал проблеми тази година-за разлика от миналата,когато имах подобни проблеми.
И най важното и на пук на всичко-миналата година с влагомери и термометри-тази година само с термометър сложен 3 пъти за да регулирам-и КРАЙ-купичките им намерих мястото за влагата-смело напред-експериментирай повече,а прочетеното за обща култура.

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта