Тази вечер разговарях с Николай Балабанов, не е имал възможност да се включи. Надявам се другата седмица да подадем документите за регистрация на сдружението.
Поздрави и лека вечер на всички!

vercho написа:дано стане факт
но ако постоянно из4езва касиера така докаде ще я докараме

. Не може така. То ясно . Ще го смените. Ама от опит знам ,че когато се освобождава касиер му се прави услуга.Тоест няма касиер ...ама няма и кинти. 

nightingale написа:А така.Тук трябва строга ръка, която ако не може да шибне един шамар, то поне да напише нещо подобно. От къде на къде ще изчезва така касиера. Не може така. То ясно . Ще го смените. Ама от опит знам ,че когато се освобождава касиер му се прави услуга.Тоест няма касиер ...ама няма и кинти.

Опит за дискриминация ли долавям ,шофьорке ?!:shock:Paulina написа:nightingale написа:А така.Тук трябва строга ръка, която ако не може да шибне един шамар, то поне да напише нещо подобно. От къде на къде ще изчезва така касиера. Не може така. То ясно . Ще го смените. Ама от опит знам ,че когато се освобождава касиер му се прави услуга.Тоест няма касиер ...ама няма и кинти.
Нямаш думата и мнението ти е ненужно !

Paulina написа:vercho написа:дано стане факт
но ако постоянно из4езва касиера така докаде ще я докараме
До никъде ! Трябва да се действа !
Предлагам длъжността на касиера да се поеме от някой друг , а nikib_koko да се справя с проблемите си , било то здравословни или други ! Платеният до сега членски внос да се изплати като цялостна сума на председателя ( Др. Луканов ) , тъй като той е поел отговорността да регистрира дружеството ! Останалите средства ( ако има такива ) да се задържат от него и да се внесат по сметка на дружеството ( след регистрацията ) и отговорен човек да се грижи за тях ! ! !
Ники ( nikib_koko ) - нищо лично , но аз ти обявявам вот на недоверие !!! На времето ме помоли за съдействие и аз направих каквото можех . Но доверието , вложено в теб се оказва неоснователно ! Не може толкова народ в България да чака вече няколко месеца , за да извадиш от джоба пари , които даже не са твои !!! Ако не можеш да изтеглиш парите лично се погрижи за пълномощно .
И не ми казвай , че не съм права - не може човек да те търси през 5 къщи и да не може да те открие - поел си длъжност и ти трябва да си на разположение !
Изтегли парите ( ако все още ги имаш ) , занеси ги на Христо ( Луканов ) или му ги преведи и всичко ще мине тихо и кротко ! Повярвай ми , ще ти падне камък от сърцето !
п.п. Не знам , може пък вината наистина да не е в теб и всичко това да е едно лошо , нелепо стечение на обстоятелствата , но предложението ми остава в сила , защото има сериозно основание за това !!!
Очаквам твоето мнение , защото имаш право да се обосновеш !

dr_lukanov написа:За съжаление забавянето не се дължи на административни пречки. Очаквам и други мнения, колеги все пак това са вашите пари и участие, за една благородна идея. Каквото зависи от мен го правя, лошото е, че ако до края на април не задействам регистрацията през целия месец май нама да имам тази възможност(поради лични причини) и тогава отиваме в средата на годината!
Приканвам още веднъж за по-активен дебат, а дано и Николай Балабанов се включи!

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта