Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Управителен съвет: Клуб "Пернати България 2009"

Модератори: nikigeen, yuri

Изберете един от трите варианта (I;II;III)

Анкетата свършва на Чет Яну 07, 2010 11:35 am

I
8
30%
II
15
56%
III
4
15%

Общо гласове : 27

!!!

Мнениеот nikib_koko » Пет Апр 09, 2010 2:50 pm

Явно някои от колегите наистина искат да са на мое място искам да им кажа само едно - Не пожелавам и на най-големия си враг това което ми се случи и не искам от никой съжаление и подаяние. Аз съм човек с принципи и силен и борбен дух, може би това с апричините които ми помогнаха да преодолея препятствията които съдбата ми наложи. Нека мине всичко по регистрацията и след като бъде направен доклад и отчет на всичко, тогава Верчо и Паулина, която е в чужбина да ми поемат функциите. Поздрави на всички :wink:
Аватар
nikib_koko
потребител
потребител

Re: !!!

Мнениеот Пламен Спасов » Пет Апр 09, 2010 7:44 pm

nikib_koko написа:Явно някои от колегите наистина искат да са на мое място искам да им кажа само едно - Не пожелавам и на най-големия си враг това което ми се случи и не искам от никой съжаление и подаяние. Аз съм човек с принципи и силен и борбен дух, може би това с апричините които ми помогнаха да преодолея препятствията които съдбата ми наложи. Нека мине всичко по регистрацията и след като бъде направен доклад и отчет на всичко, тогава Верчо и Паулина, която е в чужбина да ми поемат функциите. Поздрави на всички :wink:

Радвам се, че нещата се развиват добре, пожелавам по - скорошно възстановяване.Аз мисля, че след като избрания от нас касиер си е на мястото няма нуждяа да търсим нов,освен това едва ли някой би желал да ти заеме мястото, но според мен без значение кой е касиера когато изчезне е нормално да възникват съмнения във всички членове.И още веднъж пожелавам успех и по - скорощно оздравяване. :wink:
Аватар
Пламен Спасов
VIP
VIP

Re: ники

Мнениеот vercho » Пет Апр 09, 2010 9:27 pm

ehitko написа:На всеки може да се случи, така че нека Николай да си остане касиер.А на всички които са за смяната на касиера са си в правото да го поискат, но има едно НО.Ако на тебе самият ти се беше случило от тоя тип заболляване(рак), щеше ли да ти е приятно да подскачат всички срещу тебе и да реват като малоумници.Цитирам Вергил и Паулина.Не ви прави чест.Мислех ви за зрели хора, но рано или късно ........на всяка свиня идва коледата да знаете. А Вергилчо.Ти се научи да пишеш грамотно и тогава ми прави забелебки на лични да се държа възпитано,ясно ли ти е мой човек.Или може би нямаш и завършен 8 клас :think:

господине внимавайте в приказките че ни си ми на образованието ни на възпитанието а по добре си погледни твоя правопис и тогава говори за другите че нещо почна много да ме ядосваш и.................. :nono:
Аватар
vercho
потребител
потребител

добро утро

Мнениеот ehitko » Съб Апр 10, 2010 9:48 am

:| :| :| :| :|
Очаквах това от тебе. Нали си с......н :cool:
А колкото до образование и положение, слава богу не съм като тебе. :wink:
Просто ме дразнеше още на срещата с твоите селски подмятания по мой адрез и затова не си ми и много по вкуса и не мисля да ти мълча баш на теб Пирдопския ..........! Разбра ли ме Верчо пиперчо.
:cool:
ehitko
потребител
потребител

Мнениеот sandan » Съб Апр 10, 2010 9:59 am

Колеги ,охладете страстите ,не започвайте и вие като канарджиите :nono:
Аватар
sandan
Модератор
Модератор

Re: !!!

Мнениеот Paulina » Съб Апр 10, 2010 8:36 pm

nikib_koko написа:Явно някои от колегите наистина искат да са на мое място искам да им кажа само едно - Не пожелавам и на най-големия си враг това което ми се случи и не искам от никой съжаление и подаяние. Аз съм човек с принципи и силен и борбен дух, може би това с апричините които ми помогнаха да преодолея препятствията които съдбата ми наложи. Нека мине всичко по регистрацията и след като бъде направен доклад и отчет на всичко, тогава Верчо и Паулина, която е в чужбина да ми поемат функциите. Поздрави на всички :wink:

Здравей !

Първо : дано наистина си излекуван ! Пожелавам ти го от сърце !

Второ : ако изчезнеш още веднъж и няма никаква свършена работа , то току виж се наложило да поема функциите ( ти ) и от чужбина !
.
.
.
"Човек няма две сърца - едното за хората, другото за животните. Той или има сърце, или няма"
Алфонс Дьо Ламартин
Аватар
Paulina
потребител
потребител

Мнениеот dr_lukanov » Съб Апр 10, 2010 8:36 pm

Да не сте деца, а в крайна сметка има и лични съобщения!
Аватар
dr_lukanov
VIP
VIP

Re: ники

Мнениеот Paulina » Съб Апр 10, 2010 8:50 pm

ehitko написа:На всеки може да се случи, така че нека Николай да си остане касиер.А на всички които са за смяната на касиера са си в правото да го поискат, но има едно НО.Ако на тебе самият ти се беше случило от тоя тип заболляване(рак), щеше ли да ти е приятно да подскачат всички срещу тебе и да реват като малоумници.Цитирам Вергил и Паулина.Не ви прави чест.Мислех ви за зрели хора, но рано или късно ........на всяка свиня идва коледата да знаете. А Вергилчо.Ти се научи да пишеш грамотно и тогава ми прави забелебки на лични да се държа възпитано,ясно ли ти е мой човек.Или може би нямаш и завършен 8 клас :think:

Христо (ehitko) - Николай изчезна и никой не можеше да го открие . Между нас мисля все още няма регистрирани ясновидци , че да знаехме къде е той и защо го няма ! При това има и телефони и все тези минали месеци можеше да се намери един ден , в който той трябваше да поеме контакт с хората от УС и да поясни поне на един от тях какъв е проблема ! Защото доколкото си спомням целта беше дружеството да бъде регистрирано още през 2009 година .

Касиера се появи тепърва , след като аз размътих водата . . .

И да не забравя :
Не си взимай правото да сравняваш хората с малоумници , за да не ти припомня колко изписахме на лични за патиците . . .
.
.
.
"Човек няма две сърца - едното за хората, другото за животните. Той или има сърце, или няма"
Алфонс Дьо Ламартин
Аватар
Paulina
потребител
потребител

да

Мнениеот ehitko » Съб Апр 10, 2010 8:52 pm

:|
ehitko
потребител
потребител

Мнениеот Ivkonnii » Съб Апр 10, 2010 10:27 pm

Четох, четох и се смях!
Но не само, че ставате като канаровъдите, но бих добавил и като зайцевъдите. Те в техния си форум вместо да си помагат, гледат кой и на кого повече мръсно да направи. Не им подражавайте.
Тук май се открояват личности, които се опитват да налагат мнението си на другите, дори и да не е от най-правилното!
Успокойте се! :(
Ivkonnii
потребител
потребител

Мнениеот nightingale » Съб Апр 10, 2010 10:28 pm

....егати сдружението. Вие се изпокарахте още преди да се регистрирата бе хора. Тука тайфичката сте се събрали заради хобито и заради удоволствието да обменяте опит и знания . Ако ''кефът не е кеф'' ,работата ви е спукана. С риск паулина отново да напише че не ми е работа да си казвам мнението, искам да кажа ,че касиерът ви се появи защото съдбата е била благосклонна към него а не както казава тя -''Касиера се появи тепърва , след като аз размътих водата '' Много ''АЗ'' бе скъпа напоследък употребяваш.
''Оцета е дезинфектант на питейната вода''
nightingale
потребител
потребител

Мнениеот Ivkonnii » Съб Апр 10, 2010 10:31 pm

Интересно ми е! Тук в този форум не може ли да се комуникира без да се обиждаме по между си и без да се нападаме? :shock:
Ivkonnii
потребител
потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Пернати на двора