Още едно мнение доказващо, че само се търси под вола теле и търсим как си излеем отрицателната енергия във форума!
Няма нищо лошо в това , човек да бъде конструктивен , но въпросът е дали това в момента е необходимо
А не смяташ ли, че е необходимо след като виждаме, че за две години не се върви напред???
Да , аз държа на стандарт , но не мога да накарам никой да има стандартни , чистопородни птици , още повече , че има хора и с ограничени финансови възможности и не на всеки желанията са и по джоба му !
А не смяташ ли, че това е една от основните идеи на Асоциацията???
Критикуваш флага от логото - виждал ли си герба на България - там има 3 изправени за задните си лапи лъва : колко реално е това ??? Флага нарочно е с бледи цветове , а държавата в наклонен вид - птиците в средата са важни ! Представените птици на логото са точно по стандарта , само дето коприненият петел този ден не му е било до снимки . Но може би ти , като по-разбиращ ще ни обясниш коя птица не влиза в калъпа ?!?
Не могат да ни разчетат логото в чужбина , но тази чужбина е много голяма - на какъв език да бъде текста : английски , немски , френски , на някой от азиатските държави или пък на африкански диалект ??? Защо не на Български ??? Малко или много е на Българско Дружество !!! При румънците на какъв език е ? А при гърците ? При турците ??? Защо си мислиш , че не сме си ровили в мозъка и по този въпрос ? А знаеш ли , че дружеството в началото имаше друго име , но в последствие се преименува точно за да се разбира за кого и какво става въпрос !
Ти си тази, която каза, че логото ни го познават в чужбина! Относно цветовете - както и да погледнеш ЗЕЛЕНО и ЧЕРВЕНО са реални цветове и това няма нищо общо с лъвове и т.н.
След като казваш, че птиците в средата са важни - защо е толкова огромно логото, а толкова малки птиците?
Относно, качеството на самите птици - може да не съм голям разбирач, но като за начоло погледни петела копринка, мини патицата и гъската /всъщност от коя порода е?/ и тогава тръгвай на нож с мен!
Една идея за Христо : нека към официалните страници бъдат прикачвани линкове на стандарта на отделните породи - бих ти отнела тази работа , само че не знам как . И като казвам линкове нямам в предвид техен превод . Бих ги качила и тук , но с времето те ще се загубят , ако не се направят като нещо от рода на главна тема .
Нали до преди 2 мнения беше на мнение, че не трябва да има стандарти??? Или и това беше само за да се заядем???
Наистина вместо и двамата да си губим времето, можеше за това време да сме превели по един стандарт!
Поздрав