Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Управителен съвет: Клуб "Пернати България 2009"

Модератори: nikigeen, yuri

Изберете един от трите варианта (I;II;III)

Анкетата свършва на Чет Яну 07, 2010 11:35 am

I
8
30%
II
15
56%
III
4
15%

Общо гласове : 27

Мнениеот nikigeen » Нед Апр 11, 2010 9:08 pm

ОТНОШЕНИЯТА СТАВАТ ТИПИЧНО БЪЛГАРСКИ И В ПО-ТЕСЕН СМИСЪЛ ,ТИПИЧНО "ПИЛИЩАРСКИ".ДЪРЖАНИЕТО НА ПОВЕЧЕТО ОТ ВАС ПЪК СТАНА СЪОТВЕТНО КАКТО НА ПОВЕЧЕТО ХОРА ,ЗАНИМАВАЩИ СЕ С ПТИЦИ - ВСЕКИ Е ПО-ВЕЛИК ОТ ДРУГИЯ. ТОЧНО ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА ПОНЕЖЕ СЪМ МИНАЛ ДОСТА ПО ТОЗИ ПЪТ СЕ ОТТЕГЛИХ И НЕ ПОЖЕЛАХ ДА СЪМ В УПРАВИТЕЛНИЯ СЪВЕТ ,А НА ВСИЧКО ОТГОРЕ ВСЕ ОЩЕ СЕ ЧУДЯ ДАЛИ ИЗОБЩО ДА ЧЛЕНУВАМ НЯКЪДЕ И ЗАРАДИ ТОВА ОЩЕ НЕ ИСКАМ И ДА ВНАСЯМ ПАРИ.НЕ ЧЕ МЕ ПРИТЕСНЯВА НЕЩО - ИМАМ ПЪЛНО ДОВЕРИЕ НА ДОКТОР ИЦО ЛУКАНОВ И НА АДАША МИ НИКИ БАЛАБАНОВ,А И РАЗПОЛАГАМ С ДОСТА СРЕДСТВА ,НО ВИНАГИ ИМА ЕДНО "НО".ХОРАТА КАЗВАТ ПИТАЙ ПАТИЛО ,А НЕ СТАРИЛО.ПРЕДСТАВЯМ СИ САМО КАКВО ЩЕ СТАНЕ НА ЕДНО СЪБРАНИЕ....

И ДА СЕ ВЪРНА НА ФОРУМА.ЩЕ ПОМОЛЯ НАЙ-КУЛТУРНО ДА СПРЕТЕ ЛИЧНИТЕ НАПАДКИ!!!![color=darkred]
Николай Николов ,Кюстендил - (+359)898 60 11 33

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее единствено с наша помощ" Джералд Даръл
Аватар
nikigeen
Модератор
Модератор

Мнениеот Ivkonnii » Нед Апр 11, 2010 9:15 pm

:| :| :| :| едно разумно предложение което подкрепям напълно. :cool:
Ivkonnii
потребител
потребител

Мнениеот dr_lukanov » Пон Апр 12, 2010 9:48 am

Още едно вмъкване, двете "петлета" да си прочетат личните съобщения, ще ми трябват някои ваши лични данни!

Поздрави на всички, ползотворна седмица!
Аватар
dr_lukanov
VIP
VIP

Re: ники

Мнениеот soikata » Нед Сеп 26, 2010 9:47 pm

ehitko написа:На всеки може да се случи, така че нека Николай да си остане касиер.А на всички които са за смяната на касиера са си в правото да го поискат, но има едно НО.Ако на тебе самият ти се беше случило от тоя тип заболляване(рак), щеше ли да ти е приятно да подскачат всички срещу тебе и да реват като малоумници.Цитирам Вергил и Паулина.Не ви прави чест.Мислех ви за зрели хора, но рано или късно ........на всяка свиня идва коледата да знаете. А Вергилчо.Ти се научи да пишеш грамотно и тогава ми прави забелебки на лични да се държа възпитано,ясно ли ти е мой човек.Или може би нямаш и завършен 8 клас :think:

Вярно е че на всяка свиня идва коледа - затова моля защитника и да палне колата и да се разходи до Пещера. Не е редно да предполагаме. Необходимо е информация от место. Иначе си мисля че сме много "свинете" които искахме смяна на касиера по чисто организационни причини.
soikata
потребител
потребител

Мнениеот Petrov » Вто Окт 12, 2010 8:29 pm

И на тази тема смятам , че трябва да се сложи ключ !
Аватар
Petrov
потребител
потребител

Предишна

Назад към Пернати на двора