Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

клуб на "пернатите"

Модератори: nikigeen, yuri

Мнениеот dr_lukanov » Пет Окт 01, 2010 1:13 pm

Колеги, трябва да поръчваме вече изложбените клетки. Моля, който от вас желае да си закупи да ми каже бройката и най-добре да преведе и парите (имаме горчив опит от юнашко доверие).
Аватар
dr_lukanov
VIP
VIP

Мнениеот Zent » Пет Окт 01, 2010 9:22 pm

nikigeen написа:...................
.....................Това "кутре" даже ми е познато :wink: :drinks:

:cool:

А това познато ли ти е?

Изображение

Изображение

[/img]
Zent
потребител
потребител

Мнениеот dr_lukanov » Пон Окт 04, 2010 7:50 pm

Здравейте колеги, утре ще поръчам изложбените клетки, като за начало ще поръчаме 7 броя: 3 бантам ( за 12 птици) и 3 стандарт (за 6 птици). Това ще струва около 180 лв, с останалите пари трябва да се направят волиери и стойки за тези клетки (трудна задача, но...). Отделно някои членове на сдружението, ще закупят отделно клетки с които, ще изложат своите птици, което е още 5 за бантам (общо за 20 птици) и 5 стандарт (общо за 10 птици). Надявам се да няма сърдити, това е началото, за напред първостепенна задача ще ни бъде снабдяване с изложбен инвентар.

Поздрави
Аватар
dr_lukanov
VIP
VIP

Мнениеот dr_lukanov » Чет Окт 07, 2010 11:47 am

Здравейте, днес разговарях с Г-н Ванчев относно клетките. За съжаление такава малка поръчка няма да могат да я изпълнят, защото трябва да се правят индивидуални шаблони за нашите клетки, което ускъпява изключително много клетките при малък брой. Посочената цена е била за поръчка за около 50 клетки!
Съжалявам за недоразумението, с парите от встъпителните вноски можеше да се събере доста по-голяма сума, но... Продължават опитите да открием Николай Балабанов (поне да каже, какво е направил с тях). Моля предложете нещо, за мен остава само варианта с дървените клетки, които Паулина беше показала!
Аватар
dr_lukanov
VIP
VIP

Мнениеот sar4o » Чет Окт 07, 2010 6:21 pm

колеги ште има ли изложба в Шумен на 9 октомври 2010 ?Никаде ништо несе пише.
Аватар
sar4o
потребител
потребител

Мнениеот Taro_68 » Чет Окт 07, 2010 7:43 pm

Ще има.
Taro_68
VIP
VIP

Мнениеот Petrov » Чет Окт 07, 2010 8:10 pm

dr_lukanov написа:Здравейте, днес разговарях с Г-н Ванчев относно клетките. За съжаление такава малка поръчка няма да могат да я изпълнят, защото трябва да се правят индивидуални шаблони за нашите клетки, което ускъпява изключително много клетките при малък брой. Посочената цена е била за поръчка за около 50 клетки!
Съжалявам за недоразумението, с парите от встъпителните вноски можеше да се събере доста по-голяма сума, но... Продължават опитите да открием Николай Балабанов (поне да каже, какво е направил с тях). Моля предложете нещо, за мен остава само варианта с дървените клетки, които Паулина беше показала!

Това наистина не е добре !

За 50 бр. клетки , по мои сметки, ще ни трябват близо 1 700 лв. - сума далеч от наличните в момента .

За дървени клетки се изисква доста ръчен труд и средства.В домашни условия трудно се правят правоъгълни рамки.

Аз си мисля,че една електро-заварена мрежа с няколко миши опашки ще ни свършат работа(въпреки трудното изправяне).Това според мен е най-евтиния вариант.
Аватар
Petrov
потребител
потребител

Мнениеот dr_lukanov » Чет Окт 07, 2010 9:51 pm

Утре ще се видя с Председателя на търновското сдружение на гълъбовъдите и природолюбителите, имал нещо впредвид. А за изправяне на електроннозаварена мрежа е кауза пердута, преди две седмици поставях на моите клетки една такава (от последните метри) и въпреки, че се опитах да я изпъна добре, пак стана на "тумбак". А ако не се изпъва на нищо, съвсем, ще е нагъната.
Аватар
dr_lukanov
VIP
VIP

Мнениеот dr_lukanov » Съб Окт 09, 2010 10:25 pm

Здравейте, като гледам как вървят нещата с членския внос ми се иска да знам, кои хора все още са за идеята за БАРКВП, до тук сме 9 човека!!!
Аватар
dr_lukanov
VIP
VIP

Мнениеот Емо » Съб Окт 09, 2010 11:24 pm

dr_lukanov написа:Здравейте, като гледам как вървят нещата с членския внос ми се иска да знам, кои хора все още са за идеята за БАРКВП, до тук сме 9 човека!!!

д-р Луканов - времената са тежки, но направихме много и не трябва да се отказваме!

Аз мисля че нещата ще се случат! Положихме някакво начало - срещаме се редовно, контактуваме по нета или телефона, обменяме птици и опит!

Трудно ще бъде с представянето на изложбата! Приятелите гълъбовъди ни подадоха ръка и трябва да се представим макар и скромно!
Аватар
Емо
потребител
потребител

Мнениеот Zent » Нед Окт 10, 2010 10:16 am

Който иска да изложи птици си купува стандартни клетки.
Не виждам проблем.

Явно от приходи от членски внос нищо няма да стане.
Zent
потребител
потребител

Мнениеот dr_lukanov » Нед Окт 10, 2010 10:22 pm

д-р Луканов - времената са тежки, но направихме много и не трябва да се отказваме!

Ааа, за отказване няма да говорим, целта е да има такава организация, рано или късно ще се появят още сериозни хора, които ще държат преди всичко на качесвтвото на птиците и усетят предизвикателството да развъждат чистопородни птици.
Идеята ми беше да се преброим, кой все още е ЗА, бях забравил и твоя селски: Ники (с него сме 10!), той е един от всички, чийто пари са в сметката на Николай Балабанов!
Аватар
dr_lukanov
VIP
VIP

ПредишнаСледваща

Назад към Пернати на двора