купих си 5 нипела и 5 какпоуловителя , та тия какпкоуловители на каква тръба да ги "надяна"какъв диаметър са фи 25 ли са ? Понеже ми е писнало със разни самоделки , те си вършат доволно работа де, реших да пробвам с нипели.Тази година вземахме малко пуйчета , не знам за тях дали е удачно?И друг въпрос тия нипели въшат ли работа за бройлери?

gofuss написа:Привет на всички тая тема нещо е замрялакупих си 5 нипела и 5 какпоуловителя , та тия какпкоуловители на каква тръба да ги "надяна"какъв диаметър са фи 25 ли са ? Понеже ми е писнало със разни самоделки , те си вършат доволно работа де, реших да пробвам с нипели.Тази година вземахме малко пуйчета , не знам за тях дали е удачно?И друг въпрос тия нипели въшат ли работа за бройлери?

.Ровейки из нета попаднах на този вид поилки струват ми се много практични http://www.ebay.com/itm/5-Pack-Poultry- ... 1155913458 .
само регулираш височината
ще пробвам тия нипели пък ще видим , иначе си имам метална поилка със поплавък от тоалетно казанче закачена на 25 литрово бидонче ама като знам как цапат водата ..... Благодаря за отговорите

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта