Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

искам съвет за отглеждане

Модератори: sandan, христо абаджиев

искам съвет за отглеждане

Мнениеот koce » Нед Яну 31, 2010 8:23 pm

значи на пролет мисля да направя едно нещо имам една заградена тераса с винкел мисля да сложа 3 см стериопор отвътре и да опуша всички фуги с пяна или силикон да невлиза течение дали на канарите ще им е добре така незнам какжо да мисля за отопление мисля да сложа 2 или 3 лампи лумисцентни с по 3 пури но незнам дали те ще правят малко топло при големите студове ми замръзнаха 2 3 пати поилките но то сега не е опушено и е мн по студено какво ще кажете как мислите вие с повечето опит :oops:
koce
потребител
потребител

Мнениеот shikata » Нед Яну 31, 2010 8:37 pm

С луминесцентните пури със сигурност няма да вдигнеш температурата.И аз мислих по рано какви ли не варианти, но сега си ги грея с печка духалка нагласена да се включва от време на време да поддържа температурата която ми трябва.Да уточня, не грея тераса.За теб варианта е на принципа проба, грешка.Но дори остъклена тераса, ако навън е - 10 дори, вътре няма да е над нулата без отопление
Изображение
Аватар
shikata
админ
админ

Мнениеот tihomir4o » Съб Мар 20, 2010 11:34 am

Здравейте, имам въпрос: както днес е слънчево и на вън е 12-13 гр. може ли да искарам канарчетата за час два на вън?
tihomir4o
потребител
потребител

Мнениеот fridolina » Нед Мар 21, 2010 4:32 pm

Зависи на колко градуса са, когато са "вътре".
Изображение
Аватар
fridolina
админ
админ

Назад към Условия на отглеждане