Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Догодина, живот и здраве, ако имам късмет да обуча, както трябва, някое от моите приплоди от елитни, премирани, славееви канари и естествено и то разгърне, както трябва, своите наследствени заложби, бих се изкушил да му купя кафеза от първата снимка на този изкусен дърворезбар ALI KALKTI.
Трия всичкия спам по темата , мисля всеки си е позволил до някъде да престъпи добрия тон и да обърнете на човека темата, в ненужни препирни(няма да посочвам кой пръв е почнал).Моля не почвайте пак всяка тема да я опорочавате в ненужни спорове които нямат пряка връзка с темата.
Гн Trush този човек аз ко регистрирах тук и няма защо да си прави реклама тук има изванаредно много клиенти най големя майстор в Турциа
Регистрирах го защото по едно време имаше една тема за такива клетки и един беше писал за него и аз го помолих да сложи няколко снимнки от клетките за да може да помогне на някой приатели който искат да се вазползват от такав майстор ама май сам сгрешил
Темата е преместена в по подходящ раздел и следващия който напише не каквото трябва и не във връзка с темата директно получава бан за известно време.Изчистих темата за пореден път.Няма да толерирам и директни определения или изказвания по отношение на даден човек.Абе хора лято е нямате ли си по интересни занимания а се ядете във форума