Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Канарчето доживява в много случаи над 12-13 години.Има данни за 22 годишно.Храните богати на мазнини,неправилното хранене,неразумното размножаване( повече от 2 пъти в годината),тясната клетка и много други фактори оказват неблагоприятен ефект на дълголетието на канарчето.При оптимални условия на живот то трябва нормално да доживее до 7-8 години.
Първият ми мъжки канар живя при мен 8 год.,след това го продадох.Във новия си дом колко е живяло не знам но докато беше при мен на 8 год.извадих 3 канарчета от него.След това колко е живял незнам.
Според мен канарчетата са много подходящи за приятели,ако сте самотни,защото живеят много,чисти се лесно и бързо се свиква с тях.Също така и хубаво пеят!Моя Жожо вече е на 4 месеца,почти 5.А вашите?[/size]