Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Хигиена при вълнисто папагалче !

Модератори: sandan, христо абаджиев

Хигиена при вълнисто папагалче !

Мнениеот амадинчо » Пон Юни 01, 2009 10:13 am

Преди време ви казах, че съм си купил ново папагалче.Това папагалче ме учи всеки ден на различни неща, направо ме изомява.Казах ви че са му окаено състояние.Сложих му купичка с вода, но се инатеше.И тогава реших....Имам 2 зеброви амадини финки, където не излизат от ваничките им.Сложих го при тях, за няма и половин час осети нещата и започна смело да се цимбурка.Незнам как са го видели, ама и вълнистте ми за размножаване и те започнаха да се кипотят.Между другото колко са ви дълбоки ваничките , защото аз не съм си купил, а им слагам чинийки, с два пръста дълбочина.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xMIC8wg3uns&feature=related[/youtube]
Аватар
амадинчо
потребител
потребител

Мнениеот Paulina » Пон Юни 01, 2009 11:13 am

Нали ти казах , то само ще се изкъпе ( това , с амадините е било добре ) !

Интересното , в клипчето на YouTube е , че във водата на пилето има еквалиптови клонки - това дава простор за нови идеи . . .

Виждаш ли , и хората с опит има какво да научат ! :D

( предимството на купешките ванички е , че са затворени от 3 страни , което води до по-малко разпръскване на водата и в кафеза и около него не става такова мазало )
.
.
.
"Човек няма две сърца - едното за хората, другото за животните. Той или има сърце, или няма"
Алфонс Дьо Ламартин
Аватар
Paulina
потребител
потребител

Мнениеот амадинчо » Вто Юни 02, 2009 10:14 am

Паулина, открих нещо в интернет.Тези листа и клони, спомагат вълнистото папагалче да се чуства като в природата.Намерих още клипчета с този метот на къпане и мисля и аз да го приложа.Ето ги и клипчетата:

'[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mKi8xXvHKm4&feature=PlayList&p=97D2C04F6B491D4A&playnext=1&playnext_from=PL&index=28[/youtube]
Аватар
амадинчо
потребител
потребител

Мнениеот Paulina » Вто Юни 02, 2009 10:27 am

амадинчо написа:Паулина, открих нещо в интернет.Тези листа и клони, спомагат вълнистото папагалче да се чуства като в природата.Намерих още клипчета с този метот на къпане и мисля и аз да го приложа . . .

Тук виждаш нещата малко погрешно - хората просто са си подготвили салатата за миене ! Което ще рече , че тя сега трябва да се измие 2 пъти по-добре , за да не се намерят след това остатъци от вълнисти изпражнения !

:D
.
.
.
"Човек няма две сърца - едното за хората, другото за животните. Той или има сърце, или няма"
Алфонс Дьо Ламартин
Аватар
Paulina
потребител
потребител

Мнениеот амадинчо » Вто Юни 02, 2009 10:59 am

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
амадинчо
потребител
потребител

Назад към Условия на отглеждане