Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Банята на вълнистото папагалче

Модератори: sandan, христо абаджиев

Банята на вълнистото папагалче

Мнениеот flowerlp » Нед Юли 06, 2008 12:10 pm

Здравейте! Бих желала да попитам - когато вълнистото папагалче не отива само да се къпе, трябва ли да правя нещо? Аз не съм купувала от специалната вана за къпане на птички, но му слагам плитка чиния с малко вода на масата, но той само пие от водата, но не се къпе! Не се къпе и в постлания на пода на клетката пясък.
Благодаря Ви!
Аватар
flowerlp
потребител
потребител

вълнисто папагалче

Мнениеот shikata » Нед Юли 06, 2008 12:52 pm

По принцип насила не можеш да го накараш :D .
Според мен повече постоянство ще свърши работа.При теб лошото е че няма и от кого да взима пример.
Изображение
Аватар
shikata
админ
админ

Мнениеот flowerlp » Нед Юли 06, 2008 2:28 pm

Тогава има ли смисъл да му купувам ваната за къпане, която се поставя на входа на кафеза?
Аватар
flowerlp
потребител
потребител

Мнениеот fridolina » Пон Юли 07, 2008 12:16 am

flowerlp написа:Тогава има ли смисъл да му купувам ваната за къпане, която се поставя на входа на кафеза?

Ти прецени.
Имах вълнисто папагалче в продължение на две години (избяга през забравен прозорец). На него бях купила външна ваничка, но то не я използва нито веднъж. Затова пък сега канарите много я харесват.
Изображение
Аватар
fridolina
админ
админ

Назад към Условия на отглеждане