Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МИ!!!!!

Модератори: sandan, христо абаджиев

МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МИ!!!!!

Мнениеот ra6a » Чет Мар 18, 2010 5:35 pm

запалих се по тези малки красавци но нищо не разбирам. мъж ми се сдоби с 4 двойки. с чифтосването всичко е ок. едната войка вече излюпи две пиленца но живяха само 1 ден. не искаха да ги храят. умрях от мъка като гивидях как се мъчат. изчетох повечето съвети и статии за канарчета, но искам да знам повече за това как се захранват новоизлюпени. мога ли да им помогна по някакъв начин да оцелеят? от какво зависи дали родителите ще захранят малките? с каква храна да ги храня? много искам да се науча ПОМОГНЕТЕ МИ! :(
ra6a
потребител
потребител

Re: МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МИ!!!!!

Мнениеот akademika » Чет Мар 18, 2010 8:40 pm

ra6a написа:запалих се по тези малки красавци но нищо не разбирам. мъж ми се сдоби с 4 двойки. с чифтосването всичко е ок. едната войка вече излюпи две пиленца но живяха само 1 ден. не искаха да ги храят. умрях от мъка като гивидях как се мъчат. изчетох повечето съвети и статии за канарчета, но искам да знам повече за това как се захранват новоизлюпени. мога ли да им помогна по някакъв начин да оцелеят? от какво зависи дали родителите ще захранят малките? с каква храна да ги храня? много искам да се науча ПОМОГНЕТЕ МИ! :(
щом си от пауталия намерете Антон Фординов или някой друк който разбира там на месна почва ще се разберете на гледно
теле се роди- вол умре
Аватар
akademika
потребител
потребител

Мнениеот pi4on » Пет Мар 19, 2010 6:54 pm

може да им е за пръв път на родителите и за това не се е получило казват че почти винаги става така,но не съжалявай ще имат пак ,има много мнения за храненето иначе в статията почти нищо няма да разбереш чети форума.на родителите задължително трябва да имат яйце във менюто -варено може би си прочела и счукана бисквита смесва се натрошеното яйце аз давам само жълтъка първите дни 4-5 дена после може ябълка а след 7-8 ден се стърже морков към храната им аз слагам тия неща -яйцето,сухар(бисквита)малко ги разбърквам в отделна хранилка и те си знаят работата а за изкуствено храненето т.е. от теб става ама нека друг да каже с опит.И последно -погледни си гнездата да няма кокошинки моите първи опити приключиха със смърт поради това че не знаех че в гнездото може да се появят такива гадове те излизат нощем и се крият в клечките или някъде в пролуките на клетката
pi4on
потребител
потребител

Мнениеот ra6a » Съб Мар 20, 2010 9:19 am

благодаря ви за съветите. ще ги следваме.дано да стане. успехи и на вас.
ra6a
потребител
потребител

Назад към Условия на отглеждане