христо топа написа:Тази тема пускам с молба да споделите ваште наблюдения за състоянието на канарите в различните видове волиери.
todpetrov написа:Ами аз като гледам никой , не иска да вземе отношение по този тема ,а според мен е много важна, защото колеги много от вас от доста време се занимава те с канари и други птици и имате много опит в това .Аз нямам много големи наблюдения , защото са много ограничени възможностите за волиери! Аз имам само една голяма 100х50х40 а другите са по малки, но само още една ползвам ,защото за другите две няма място !:( Другите ги ползвах преди да гледам мъжки в отделни клетки, но сега с новите ми стари клетки нямам нужда, а и място няма! Последното люпило оставам в клеткат където са били излюпени малките :) тясно е но няма как
!
AleSio написа:След мъчителни преговори със живущите във входа успях да се нанеса в портиерното помещение на партера,кадето изградих неголяма волиера с далжина 140 см ,ширина 75 см и височина 220 см..Купих от Бриколаж летви,заковах ги по стените и дилемата беще каква мрежа да използвам .Спрях се на една пластмасова мрежа със ситни дупки.Върши ми чудесна работа.Имам проблем със поилките само....пригодил съм едно шише с паника отдолу.За съжаление незнам как се прикачат снимки тук :?
fridolina написа:Емо, много ми харесаха волиерите ти! :thumbright: Сам ли ги прави?
Какъв е оптималния брой птици за една такава волиера?
А канарите ти са красота! Да са ти живи и здрави!
fridolina написа:Алекс, прати снимките на мейл-а ми.

! Аз имам само една голяма 100х50х40 а другите са по малки, но само още една ползвам ,защото за другите две няма място !:( Другите ги ползвах преди да гледам мъжки в отделни клетки, но сега с новите ми стари клетки нямам нужда, а и място няма! Последното люпило оставам в клеткат където са били излюпени малките :) тясно е но няма как