Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

въпрос за страха на канарите

Модератори: sandan, христо абаджиев

въпрос за страха на канарите

Мнениеот etov » Сря Юни 10, 2009 3:50 pm

Можете ли да ми кажете как да оспокоя канарите , да не са плашливи от хора . Изкарах едно люпило и сичките малки са плашливи , страхуват се и се блъскат по клетката . Какво трябва данаправя за да не ги е страх ?
etov
потребител
потребител

Мнениеот амадинчо » Сря Юни 10, 2009 5:02 pm

Нямам опит с канарите, но ще се опитам да ти отговоря.Когато излезат от гнездото малките не са добре упознали света около тях, нормално да са страхливи.Щом вече разберат каде са, ще спрат да те притесняват!

Надявам се, да съм ти помогнал!Понеже не съм експерт в канарчета, моля да кажат по опитните в тази област.
Аватар
амадинчо
потребител
потребител

Мнениеот shikata » Сря Юни 10, 2009 5:19 pm

Точно така в началото като излетят са много плашливи, като се приближиш изпадат в паника, по натам с възрастта нещата се оправят от само себе си.
Изображение
Аватар
shikata
админ
админ

Мнениеот etov » Сря Юни 10, 2009 9:15 pm

Благодаря .
etov
потребител
потребител

Мнениеот thug10 » Пет Юни 12, 2009 9:56 am

аз бих ти препоръчал да слойиш нчкое старо спокойно пиле и нещата ще са по друг начин :)
thug10
потребител
потребител

Мнениеот амадинчо » Пет Юни 12, 2009 3:13 pm

Аз може да н съм прав, но ще изразя мнение.Извинявай, но какво ще стане, ако добавиш спокойно пиле.Бебеците нямат да спрът да се страхуват.Според мен щом се успокоят, всичко, ще си дойде на място.
Аватар
амадинчо
потребител
потребител

Мнениеот todpetrov » Съб Юни 13, 2009 6:06 pm

Колеги няма оправия трябва всеки ден да си по цялден при тях и много бавно и внимателно да им поставяте водата и храната ябълката трябва да е в малки количества по често да виждат кой я дава и всичко това има ефект до деня в който без да искате изпуснете пойлка или хранилка във Волиерата и всички пак са на кълбо е тогава побеснявам направо . :cry:
todpetrov
потребител
потребител

Re: въпрос за страха на канарите

Мнениеот stanil123 » Пет Сеп 04, 2009 9:45 pm

etov написа:Можете ли да ми кажете как да оспокоя канарите , да не са плашливи от хора . Изкарах едно люпило и сичките малки са плашливи , страхуват се и се блъскат по клетката . Какво трябва данаправя за да не ги е страх ?
Можете ли да ми кажете как да оспокоя канарите . Някой се радват на това зада обучават канарчета.Стресова ситоация един вид.(':cool:')
Аватар
stanil123
бан
бан

Назад към Условия на отглеждане