Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!


Търся ветеринарен лекар

Място за тези не особено приятни, но пък необходими теми.

Търся ветеринарен лекар

Мнениеот sisile_ » Нед Ное 22, 2009 10:02 am

Здравейте,искам да попитам някой,който е от Варна,дали знае там някакъв ветеринарен лекар,който разбира от птици.Преди седмица ми почина едното вълнисто папагалче от възпалена гушка(гърчеше си гушката и изхвърляше просото с някаква слуз,а миризмата беше на кисело) Другите ми вълнист и корела за добре,но малко ме тревожи да не е заразно...
sisile_
потребител
потребител
 
Мнения: 6
Регистриран на: Съб Окт 31, 2009 12:58 am

Re: Търся ветеринарен лекар

Мнениеот д-р Иван Кючуков » Пет Ное 27, 2009 12:10 am

sisile_,това което ти се е случило никак не е приятно ,но не виждам причина да се притесняваш за останалите.Единствунното което мога да препоръчам е чиста вода и храна с ежеседмична дезинфекция на посудата и въобще всичкото уборудване със 5% разтвор на белина.
Всичката зеленина която им предлагаш предварително трябва да бъдат добре измити на течаща вода, а меките храни да бъдат залагани в количества ,които ще бъдат изконсумирани за кратко време с последващо измиване на съдът от останките ,които бързо се развалят.
Не препоръчвам даването на покълнеци.
Желая ти късмет и много радост от любимците ти!
д-р Иван Кючуков
потребител
потребител
 
Мнения: 860
Регистриран на: Съб Авг 16, 2008 6:34 pm


Назад към Болести и профилактика

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта

cron