sandan написа:Ще ги откажа със сигурност ,няма връщане назад ,но много ми липсват![]()
Браво адаш
- радвам се за теб
Сега си спомням с какъв кеф навиваше ония тънките цигарки каго част от мерките за намаляването им! Сигурен съм че ще справиш - още повече - вече го сподели с нас - пък всички те знаем като сериозен човек - това също е част от терапията, заедно със всичко казано от Славейчето - да ти е кеф че не пушиш!
пп.Аз не пуша вече 4 години - но си признавам че паля пура или пурета когато съм навън с прители - никога не гълтам дима и никога в къщи!

) .Малко отстрани изглежда наркоманската с тия шишенца течност , капки, батерии и т.н, но след многото ми неуспешни опити да спра цигарите този беше успешен, и не ми пука какво мислят хората.Но на вкус няма нищо общо с цигарата.Ще направя вече два месеца от както съм с електронна цигара и за аналогова не съм се сещал.При директен внос от Китай излиза и евтино, единствено първата ивестиция е в размер на цигарите за един месец.Ако някой се интересува ще кача линкове, от къде пазарувам, както и на тема в един форум достатъчно развита че който се интересува и има желание може да я изчете цялата, за да разбере кой модел цигара ще му свърши работа и какъв аромат течност да си поръча.