Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!


хибрид

Модератори: sandan, христо абаджиев

хибрид

Мнениеот koce » Нед Фев 19, 2012 7:01 pm

искам да питам за хибридите: давам яйце с витамини бирена мая мека храна и малко маково семе , покълняци , нигер ябълка и така искам да ги развия до към април какво още трябва да се постарая да направя и кои гнездилки са по подходящи за тях има ли някакви тънкости миналата година неуспях и сега пак ще се помъча мерси предварително
koce
потребител
потребител
 
Мнения: 80
Регистриран на: Сря Ное 04, 2009 7:17 am

Re: хибрид

Мнениеот nikki_76 » Нед Фев 19, 2012 8:38 pm

Здравей колега.Нещо не разбирам какво се опитваш да развиеш,хибриди или птици от които да изкараш хибриди защото хибридите не могат да имат потомство така че пиши за какво става дума.
Аватар
nikki_76
потребител
потребител
 
Мнения: 77
Регистриран на: Съб Ное 27, 2010 10:42 pm
Местоположение: sofia

Re: хибрид

Мнениеот koce » Пон Фев 20, 2012 11:06 am

опитвам се да развия диви птици да правя хибриди :) знам че хибридите се безплодни освен ако не се лажа от органела
koce
потребител
потребител
 
Мнения: 80
Регистриран на: Сря Ное 04, 2009 7:17 am

Re: хибрид

Мнениеот nikki_76 » Пон Фев 20, 2012 4:22 pm

При диви птици нямам опит освен канарка с дива птица но давай покълнаци и АД3Е витамини,долепи клетката с мъжката птица до тази на женската да се гледат и не бързай да събираш докато не си сигурен че са готови,нарастването на светлинният ден ще помогне със сигурност така че ти желая успех. :drinks:
Аватар
nikki_76
потребител
потребител
 
Мнения: 77
Регистриран на: Съб Ное 27, 2010 10:42 pm
Местоположение: sofia

Re: хибрид

Мнениеот georgiev » Вто Фев 21, 2012 9:37 am

Здравейте, ето нещо и от мен, което намерих:
"1. Дръжте птиците в отделни клетки, тъй като те се хранят с различни видове семена. Канарчето може лесно да бъде развито с правилна диета и 12 часа дневна светлина. Финч, от друга страна, се нуждае от 14 до 16 часа дневна светлина и специална диета от зеленина, варени яйца и покълнали семена.
2. Използвайте двойна клетка за селекцията, докато не са готови да се размножават. Женското канарче може първоначално да отхвърли мъжкия.
3. Осигуряване на канарчето гнездови материал за да изгради гнездото си, когато тя е готова. Имате силно пеещ (развит) мъжки наблизо в друга отделна клетка, но далече от погледа, докато женската започне да изгражда гнездото си. Това е знак, че тя е готова да се чифтосват.
4. Въвеждане на развития (пеещ) мъжки в погледа на женското канарче. Въведете щиглеца в клетката с женското канарче, така че да може да започне ритуала за чифтосването."
Според мен е по-важно да се развие дивата птица. Наблегни на това.
Поздрави.
georgiev
потребител
потребител
 
Мнения: 153
Регистриран на: Пон Яну 24, 2011 12:19 pm
Местоположение: софия


Назад към Развъждане

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта

cron