Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!


Амадини

Модератор: nikigeen

Re: Амадини

Мнениеот dobrinka_todor » Нед Мар 11, 2012 4:09 pm

Здравейте, имам двойка амадини от 2 седмици, всичко беше нормално, още от първия ден започнаха с любовните игри, така вече две седмици, но от 2 дни женската не се чувства добре, поне по мои наблюдения, стои на едно место накокошинена и ми изглежда доста по-едра от преди, иначе яде и пие вода. Мъжкият постоянно й пее и закача, но тя не го отразява изобщо.Каква може да е причината?
dobrinka_todor
нов
нов
 
Мнения: 1
Регистриран на: Нед Мар 11, 2012 3:46 pm

Re: Амадини

Мнениеот Iv20197 » Съб Юли 06, 2019 7:11 pm

Здравейте, вече 2 година гледам амадини и все имам проблеми с женските първата както и втората.Като тръгнат да снасят някога много се напъват и нищо не снасят и почват да надигат опашките надоло нагоре както при дишането мърдат стомасите си.Първата ходи на доктор няма яйце , защо се напъваше така не можаха да определят.Сега гледам втората влезе да снася напъва се отваря широко човка ,но нощо не изкара.После беше на най- високата кацалка като дупето и опашката и бяха повдигнати нагоре сега се поуправи но прави същите горе долу неща
Iv20197
нов
нов
 
Мнения: 1
Регистриран на: Съб Юли 06, 2019 7:02 pm

Предишна

Назад към Екзотика

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта