Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!


Развъждане на пауни

Модератори: nikigeen, yuri

Re: Развъждане на пауни

Мнениеот gusenica » Пет Яну 11, 2013 8:36 pm

:cool: не мога да се стърпя колеги-някои от вас ще се подразнят,но чета чета и недоумявам за по горни постове............,че някои от тях не били по темата-разсъждавайки логично темата започва с РАЗВЪЖДАНЕ-това,че някой е споменал или вмъкнал наименованието пиленца-били те и на баба му (безпородни) не значи,че е извън темата и е наложително преместването на определени :!: постове-както виждам модераторите не са го направили,което им прави чест :|
Та апела ми е-философствайте по малко и не се хващайте за дреболии-просто темата ще си влезе в "коловоза" и без да го правите :drinks:
Който сам не се убеди, никой не може да го убеди.
Аватар
gusenica
потребител
потребител
 
Мнения: 153
Регистриран на: Сря Фев 17, 2010 4:53 pm

Re: Развъждане на пауни

Мнениеот slavi_kn » Чет Юни 06, 2013 10:13 am

Здравейте , имам две паунчета на една седмица сложил сън ги под лампа и храна стартер за пуики за храна вода във една поилка за кокошки мисля че няма проблем . Въпросът ми е какво друго да им давам освен тази храна и ако трябва какви витамини да взема ? Благодаря ви предварително . :cool:
slavi_kn
потребител
потребител
 
Мнения: 48
Регистриран на: Съб Юли 02, 2011 10:51 pm

Предишна

Назад към Пауни

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта