Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!


хищни птици в софия

Re: хищни птици в софия

Мнениеот georgiev » Пон Фев 18, 2013 11:37 am

Д-р Велев, така е при вас, но в центъра много трудно се вади въздушна, да не говорим за друг вид пушка.
Аз също съм виждал хищна птица да хваща врабче, да каза на прозорец на апартамент и да си го хапва спокойно. Това се случи миналото лято в кв. Х. Димитър, при старото Фантастико, сутринта към 8 часа. Мина, хвана го и си го хапна, абсолютно спокойно. Поздрави.
georgiev
потребител
потребител
 
Мнения: 153
Регистриран на: Пон Яну 24, 2011 12:19 pm
Местоположение: софия

Re: хищни птици в софия

Мнениеот Dr. Velev » Пон Фев 18, 2013 12:10 pm

Аз живея в Бистрица от няколко години и имам къща с двор , което ми дава възможността да отглеждам доста видове пернати . Около мен има много къщи на така наречените баровци , с охрани и тнт . Те обичат да стрелят и може би това е причината да намалее популацията на грабливите птици . забелязал съм също така , че когато насочиш дуло , може и пръчка към такава птици те сякаш знаят какво следва и изчезват . Опитайте в София по този начин . Друга причина за намаляване на разбойниците е това , че по празници и и значими фудболни мачове се изстрелват безброй ракети и фоерверки които плашат птиците , а това в размножителния сезон е доста фатално , защото яйцата им истиват . Няма да споделям още неща защото имам доста отрицателно отношение към така наречените природозащитници . Смятам ,че те обслужват корпоративни интереси и много едностранно разглеждат проблемите. Поздрави на всички потърпевши .
Аватар
Dr. Velev
потребител
потребител
 
Мнения: 1651
Регистриран на: Нед Окт 26, 2008 12:10 am
Местоположение: Sofia

Предишна

Назад към Представяне

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта

cron