Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!


Въпрос от начинаещ

Модератори: nikigeen, yuri

Въпрос от начинаещ

Мнениеот tanya » Съб Апр 07, 2018 10:28 pm

Здравейте!

Купих си новоизлюпени пиленца, гледам ги засега вкъщи до радиатора да са на топло. Въпросът ми е, на каква възраст мога да ги пусна на двора и на каква възраст е безопасно за тях да са сред котки (има котки на двора)? Имам волиера на двора, в която отглеждам зеброви амадини и корели - мога ли да пусна първоначално пилетата там, докато са по-малки? Благодаря ви предварително!
tanya
потребител
потребител
 
Мнения: 8
Регистриран на: Чет Юли 21, 2016 12:54 am

Re: Въпрос от начинаещ

Мнениеот tanya » Пет Апр 20, 2018 10:30 pm

От няколко дни пилетата са във волиерата, заедно с амадините и корелите. Няма никакъв проблем - хранят се даже заедно, много са сладки. Разбират се добре, не проявяват агресия. Ще останат там, докато поотраснат да ги пусна на двора (страх ме е котките да не ги нападнат). Бях пробвала и с пъдпъдъците, но се оказа, че са страшно агресивни и нахални и ги преместих в самостоятелна клетка. Но с пилетата няма никакъв проблем.
tanya
потребител
потребител
 
Мнения: 8
Регистриран на: Чет Юли 21, 2016 12:54 am


Назад към Декор. кокошки

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта