на дуел. Целта ми е проста. Искам да доуточним и изясним някои важни за периода на линеенето при канарчето храни. Тъй като има ''профисионален'' подпис и се е кръстил ''доктора'' съм сигорен ,че битката ще е интересна и най- вече поучителна. Въпроса е следният. Даването на цитрусовият плод лимон по време на смяна на перата. Неговите вкусови качества за канарчето и приоритет пред ябълката например.С какво е полезен и кое го прави според него''най-доброто'' нещо през този период Важно е обикновенният потребител да си направи сам своите изводи. Кое е правилно и кое не. Всъщност форумът е с образователна цел и всяка информация в него е безценна. Поправете ме ако греша! А дотогова : добре си ми дошъл на ''гюме докточре''. Да поговорим за лимонът и линеенето!!!

Навява ме мисълта,че не искаш да го споделиш за да не се получи пак някой лапсус
А велев щях да забравя персонални въпроси към теб съм имал само един единствен път и на него ми отговори чак вчвра. Така че не се коси как ще ми отговаряш. АЗ няма да те питам. Схващаш нали
Просто фантазия 
Да не би да си учил и ти в градът на серният диоксид??? .Както и да е . Омръзна ми да се дъвчем и да се правим на велики. Нека спрем до тук че станахме за резил. Аз съм по-умният и ....отстъпвам. Нали се сещаш немската поговорка