Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Въпрос за размножаване на мъжки щиглец и бяла канарка

Модератор: Serinus

Мнениеот serotoni » Вто Мар 17, 2009 11:18 pm

Предварително се извинявам за въпроса ,може да е глупав ,но имам слаби познания за канарите (гледам само диви птици и амадини),опитах се да размножа двойка щиглеци ,но не успях женската се разболя и умря,та въпроса ми е дали ако кръстосам мъжкия щиглец с чисто бяла канарка ще получа хибриди които са светли с червената маска на щиглеца.
Аватар
serotoni
потребител
потребител

Re: Въпрос за размножаване на мъжки щиглец и бяла канарка

Мнениеот sandan » Вто Мар 17, 2009 11:26 pm

serotoni написа:Предварително се извинявам за въпроса ,може да е глупав ,но имам слаби познания за канарите (гледам само диви птици и амадини),опитах се да размножа двойка щиглеци ,но не успях женската се разболя и умря,та въпроса ми е дали ако кръстосам мъжкия щиглец с чисто бяла канарка ще получа хибриди които са светли с червената маска на щиглеца.

Ако женската е доминантно бяла ,ще получиш тъмни хибриди без или със сиви маски .
Аватар
sandan
Модератор
Модератор

Мнениеот serotoni » Вто Мар 17, 2009 11:35 pm

Има ли въобще начин да получа светли хибриди,и ако има каква кръстоска трябва да направя?
Аватар
serotoni
потребител
потребител

Re: Въпрос за размножаване на мъжки щиглец и бяла канарка

Мнениеот fridolina » Сря Мар 18, 2009 1:09 pm

serotoni написа:Има ли въобще начин да получа светли хибриди,и ако има каква кръстоска трябва да направя?

Разгледай тази тема: "Светъл" хибрид с щиглец
Изображение
Аватар
fridolina
админ
админ

Назад към Местни птици и хибриди