Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Вълнисто папагалче

Модератор: nikigeen

Вълнисто папагалче

Мнениеот ameli » Нед Май 17, 2009 9:16 pm

Когато отида в някой зоомагазин и наблюдавам клетката с вълнистите папагали, виждам, че те се катерят по решетката, крякат си и са много активни, за разлика от моя мързел. Той си седи само на едната клечка и от време на време сменя позата. Ако случайно някое място му е надалеко, чак тогава се покатерва с клюн. Когато е сам не знам какво прави, но появя ли се аз започва да си чуруика нещо. Ако му взема дугарче, има ли значение какъв пол ще е? И също моето няма ли да си пази територията и да не допуска друг при него?
Обичам ви мои пиленца, повече от всичко на света
Аватар
ameli
потребител
потребител

Re: Вълнисто папагалче

Мнениеот Paulina » Нед Май 17, 2009 9:27 pm

ameli написа:Когато отида в някой зоомагазин и наблюдавам клетката с вълнистите папагали, виждам, че те се катерят по решетката, крякат си и са много активни, за разлика от моя мързел. Той си седи само на едната клечка и от време на време сменя позата. Ако случайно някое място му е надалеко, чак тогава се покатерва с клюн. Когато е сам не знам какво прави, но появя ли се аз започва да си чуруика нещо. Ако му взема дугарче, има ли значение какъв пол ще е? И също моето няма ли да си пази територията и да не допуска друг при него?

Ако можеш му вземи другарче , по възможност от същия пол . твоето още не е толкова старо , така , че бързо ще свикнат едно с друго
.
.
.
"Човек няма две сърца - едното за хората, другото за животните. Той или има сърце, или няма"
Алфонс Дьо Ламартин
Аватар
Paulina
потребител
потребител

Мнениеот ameli » Нед Май 17, 2009 9:39 pm

Че аз гей двойка ли ще правя :lol: :lol:
Обичам ви мои пиленца, повече от всичко на света
Аватар
ameli
потребител
потребител

Мнениеот Paulina » Нед Май 17, 2009 10:44 pm

ameli написа:Че аз гей двойка ли ще правя :lol: :lol:

Това няма значение . Мъжките се понасят по-добре помежду си и се опитомяват по-лесно . Ако му вземеш женска рискуваш много проблеми .
.
.
.
"Човек няма две сърца - едното за хората, другото за животните. Той или има сърце, или няма"
Алфонс Дьо Ламартин
Аватар
Paulina
потребител
потребител

Мнениеот Мъро » Пон Май 18, 2009 2:56 pm

две женски не е добра комбинация
Аватар
Мъро
потребител
потребител

Назад към Папагали