Модератор: nikigeen

fridolina написа:Захранване ( хранене ) на новоизлюпени мъничета

Paulina написа:fridolina написа:Захранване ( хранене ) на новоизлюпени мъничета
Към горния линк искам да допълня , че малко или много нарочно изтрих моя филмов материал и снимките , защото тогава получих доста отрицателен отговор от съфорумник ( той после се извини ) .
Но затова пък клипчетата от youtube са също доста нагледни !

guld написа:Бих запитал Паулина, знае ли какво става с голите просени семенца в храносмилателният тракт на тези малки същества,защото тя сигурен съм резултатът го е виждала.

Paulina написа:guld написа:Бих запитал Паулина, знае ли какво става с голите просени семенца в храносмилателният тракт на тези малки същества,защото тя сигурен съм резултатът го е виждала.
Не знам точно на къде се обръща темата , но преди да дам чисти , голи просени семенца на малките ги захранвам със специалната храна за новоизлюпени . Та за нея се казва ,че предразполага храносмилателният тракт да започне ( чрез разните му там лактобацили и пробиотика ) своята нормална дейност . А семената също ги давам меки ( престояли в гореща вода ) и пак с каша от специалната храна . По този начин " резултатът ", който се вижда върху салфетката досега винаги е бил такъв , какъвто трябва да бъде .

guld написа:Да ,резултатът на салфетката ще е такъв ,но само след прахообразните храти.Защото опитай се да разтриеш неколкократно промито с топла вода голо просце със салфатка.

guld написа: . . . А за просцето просто подскажи възрастта от която го прилагаш, за да няма разочаровани.Нека си дохранват с готовите изпитани рецепти.Тази крие рискове за здравето на голишарчетата.

амадинчо написа:Благодаря, за отговора, но със какво ги захранвате[/img]

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта