Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!


Регистрация на потребители

Регистрация на потребители

Мнениеот trush » Съб Юли 03, 2010 8:00 pm

Според моето скромно мнение, не е оправдано, логично и целесъобразно във форума да присъстват потребители, без да са изразили конкретна сфера на своите интереси.
trush
бан
бан
 
Мнения: 489
Регистриран на: Нед Сеп 13, 2009 10:46 am
Местоположение: Бургас

Re: Регистрация на потребители

Мнениеот д-р Иван Кючуков » Съб Ное 06, 2010 8:05 pm

trush написа:Според моето скромно мнение, не е оправдано, логично и целесъобразно във форума да присъстват потребители, без да са изразили конкретна сфера на своите интереси.

Просто четци.........!?!А защо е така?
През последните 20 години в България липсват качественни и актуални издания в тази сфера.Има поредици блудкави книжлета които едва докосват проблемите и нужната информация относно въпроси свързани с любимите пернати,а нета се развива главоломно и авторите са на една клавиатура разтояние.Но колко качественна е тази информация ,и каква трябва да бъде призмата на познание на общата маса жадна за познание в тази посока.Колко са специалистите които биха си изгубили времето и парите ,за да опишат своите познания...И колко биха си закупили ,прекрасните материяли представени на нужното ниво,при полужение ,че ежедневните посетители търсещи информация тук не надвишават 80.А и тук нещата са безплатни, и всеки по-находчив може да извлече ползи ,а и не само от тук.
Дори вече не зная дали търсят специфична информацие ,или просто ги влече клюката.За това и просто тук нещата не се случват.Кучетата си лаят,линкове се леят ,кервана си върви,но същевременно сме доста на фокус относно миродията.
д-р Иван Кючуков
потребител
потребител
 
Мнения: 860
Регистриран на: Съб Авг 16, 2008 6:34 pm

Мнениеот g.ganev » Съб Ное 06, 2010 10:33 pm

Съгласен.:|
Изображение
Аватар
g.ganev
потребител
потребител
 
Мнения: 241
Регистриран на: Съб Яну 24, 2009 12:03 pm
Местоположение: stara zagora

Мнениеот Галин Господинов » Съб Ное 06, 2010 11:12 pm

Информацията е нещо, което всеки човек има право да получава. Никой неможе да го промени, това са човешки права. Съответно, щом даден индивид си плаща интернет кабелчето редовно, значи ще се възползва във всички позволени форми, независимо, че не изразява мнение по даден въпрос. Ако факта, че е член на даден форум би го накарал, да се чувства, като част от нещо по-голямо, като част от може би най-развития форум, то тогава никой не може да се противопостави. Има хора, които се притесняват да изразят мнение, хора които са по-стеснителни и съответно ако нямат право да бъдат част от форума, то това си е чиста дискриминация. :cool:
Но няма значение, няма и обект, просто мисъл обременена от желание, погубено от сетивата....
Аватар
Галин Господинов
потребител
потребител
 
Мнения: 413
Регистриран на: Нед Яну 24, 2010 11:36 pm

Мнениеот д-р Иван Кючуков » Нед Ное 07, 2010 10:55 am

Галин Господинов написа:Информацията е нещо, което всеки човек има право да получава. Никой неможе да го промени, това са човешки права. Съответно, щом даден индивид си плаща интернет кабелчето редовно, значи ще се възползва във всички позволени форми, независимо, че не изразява мнение по даден въпрос. Ако факта, че е член на даден форум би го накарал, да се чувства, като част от нещо по-голямо, като част от може би най-развития форум, то тогава никой не може да се противопостави. Има хора, които се притесняват да изразят мнение, хора които са по-стеснителни и съответно ако нямат право да бъдат част от форума, то това си е чиста дискриминация. :cool:

Това са някой от основните принципи залегнали в същността на социалната държава,но какво става, защо устоите и са разклатени и само след мъничко ,поради тежестта на малка прашинка и системата ще рухне...
Многократно е разговаряно в тази посока, но именно поради тези правила и същност на форума нищо не може да бъде променено ,а и това е свещенно право на собственника,а ние сме само ползватели на интелектуалният му труд.За това и трябва да се съобразим с неговата воля и възможностти.Дори да благодарим за това което ни е предоставил ,но не чрез реверенс,а чрез спазване на поставените правила за ползване.Разговаряно е и относно статуса на потребителите ,но не чрез брой написани мнения,а посредством присъединяване към нечие мнение чрез гласуване.Тогава нещата може би биха започнали да си идват на мястото.
Веднъж сгреших в преценката си относно възможностите на един човек тук, поради липса именно на данни относно неговите възможности и познания,осланяйки се единственно на пръв поглед на неговата напористост,мислейки че мненията му трябва да бъдат на всяка цена.За което съм длъжен публично да поднеса извиненията си.
Просто човекът си следваше стриктно принципите на нетърпимост, а някой се подразниха от изкрящите познания и сила на духа.Последва огромна грешка, а именно съкращения.Корективът и контръгентът бе постигнал целта на пъкленният си план.И се доказа за пореден път народната мъдрост "Наведена глава ,сабя не я сече".Да но така спомогнахме мъртвилото да обземе всичко и да се появят стотици мнения перефразирани от познатият ни чичко гугъл.Изчезна цветността въпреки че се заговори за "Седемте цвята на дъгата",но кой да ЗНАЕ,че те били три...!?
Просот тук нещата ,и друг път съм го споменавал ,са отразен образ на реалността ни.
За да се променят в правилната посока би трябвало да има статут на потребителя.Тогава нито миродията ще е много,нито гозбата солена.Но опира ли до манталитет,нищо не може да се направи.
д-р Иван Кючуков
потребител
потребител
 
Мнения: 860
Регистриран на: Съб Авг 16, 2008 6:34 pm


Назад към Правила

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта