Страница 1 от 1

Правила за писане във форума!

МнениеПубликувано на: Съб Май 16, 2009 1:08 am
от shikata
Препоръчително е всеки да прочете следващите редове преди да пише!

1. Теми и постове

1.1 Задължително е използването на кирилица.Забранено е използването на латиница, с изключение, когато назовавате име на програма, сайт или нещо от сорта, както и заместването на букви с цифри и разни други символи.Форумът има инсталиран кирилизатор, чийто бутон за превключване може да откриете до опциите за форматиране на текста при писане на мнения. Темите и мненията, написани на латиница, ще бъдат изтривани. Копирането на текстове на чужди езици е разрешено, но трябва да е съпроводено с кратко резюме или превод на български език.

1.2 Спамът няма да бъде толериран в никой случай.Реклама без разрешение не се допуска

1.3 Преди да пуснете тема, за каквото и да било, първо проверете добре дали тя вече не съществува. Пускането на дублираща тема не се толелира.. Съвет : Използвайте търсачката...

1.4 Постовете трябва да са в съответните теми и раздели. Потребителите трябва да прочетат описанието на темата преди да постват.

1.5 Заглавието на нова тема трябва да е подходящо и описателно.Заглавия от рода на "Помощ!", "Имам проблем" и т.н. не са желателни.

1.6 Постове, които не отговарят на темата, в която са пуснати не са желателни, модераторите имат правото да изтрият или преместят постовете, които не са по темата или са на латиница.

1.7 Посочвайте източника на информацията, когато цитирате информация.

1.8 Не се допускат обиди, заплахи и заяждания между потребителите във форума! Спазвайте добрия тон.

1.9 Забранена е и злоупотребата с личните съобщения. Горните правила важат и за тях.

1.10 Обиди, заплахи, заяждане и иронизация с администраторския и модераторския екип са абсолютно забранени.След официални предупреждения ще се налага бан за различни периоди.

1.11 Всякакви спорове с член/ове на Екипа относно работата, функционирането на форума или оспорване на взето от член/ове на екипа решение са забранени и няма да бъдат толерирани.

2. Акаунти и профили

2.1. Имате право само на един потребителски профил. Забранена е регистрацията на повече от един профил с различни имена. Наказва се с бан на повтарящите се имена.
2.2 Всякаква лична информация, която попълните в профилите си няма да бъде използвана от трети лица, без вашето съгласие.
2.3 Забранени са всякакви аватари и подписи с порнографско, расистко, или по някакъв начин да обижда някой от потребителите или да засяга с думите си някое от малцинствата в България, както и такива с директно рекламно съдържание.
2.4 Не се препоръчва използването на аватар, зает вече от друг потребител.
2.5 Не е желателно използването на твърде големи подписи.

Моля имайте в предвид че правилата могат да бъдат променени по всяко време! Промените ще бъдат отразявани на същото място.

Правила за писане във форума

МнениеПубликувано на: Сря Юли 22, 2009 3:08 pm
от miv.1959
Имам една молба към администратора, ако е възможно да не се публикуват писанията на тези които не са попълнили профила си.

МнениеПубликувано на: Сря Юли 22, 2009 4:03 pm
от shikata
Съжалявам но това не е възможно по технически (или поне аз незнам) и по други причини.
И аз също бих искал повечето потребители да попълват повече лични данни, но за съжаление това е свободен избор на всеки и не бих искал да ограничавам хората.Вярно е че така хората се крият зад псевдоними, но който няма от какво да се крие, не се крие.
Ако има някакъв проблем моля те пиши ми на лични

Re: Правила за писане във форума!

МнениеПубликувано на: Пон Апр 09, 2012 10:37 pm
от shikata
Ново правило във форума.
Поради зачестилите злоупотреби(спам с цел трупане на линкове от подписи), потребителите с ранг новорегистриран няма да могат да ползват опцията за подпис в мненията си