Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

ПРЪСТЕНИ

Модератор: sandan

Re: ПРЪСТЕНИ

Мнениеот Мъро » Съб Фев 25, 2012 3:22 am

сигорен ли си защото за 2010 бяха червени
Skype-myro121
Аватар
Мъро
потребител
потребител

ПРЪСТЕНИ

Мнениеот Paulina » Съб Фев 25, 2012 4:42 am

Мъро написа:сигорен ли си защото за 2010 бяха червени

Редно е да са били оранжеви , миналата - сини , тази червени , другата черни , а след това зелени .
.
.
.
"Човек няма две сърца - едното за хората, другото за животните. Той или има сърце, или няма"
Алфонс Дьо Ламартин
Аватар
Paulina
потребител
потребител

Мнениеот angel_72 » Съб Фев 25, 2012 11:04 am

Мерси много за изчерпателният отговор, но как да разбера какъв размер пръстени да си взема?

?

.
angel_72
потребител
потребител

Мнениеот angel_72 » Съб Фев 25, 2012 11:09 am

angel_72 написа:Мерси много за изчерпателният отговор, но как да разбера какъв размер пръстени да си взема?

?

Като се обадиш на производителя и му кажеш за какви птици са пръстените, той ще ти помогне.

мерси много
angel_72
потребител
потребител

Мнениеот sandan » Съб Фев 25, 2012 12:21 pm

Като се обадиш на производителя и му кажеш за какви птици са пръстените, той ще ти помогне.
Аватар
sandan
Модератор
Модератор

Мнениеот Lora » Съб Фев 25, 2012 2:22 pm

За 2010г. предполагам са били оранжеви, понеже моята женска има оранжево пръстенче и на него е отбелязана 2010г. :)
Аватар
Lora
потребител
потребител

Мнениеот Мъро » Съб Фев 25, 2012 2:38 pm

Ами казанлъжките метални бяха червени за 2010 за 2009 лилави даже още имам от тях или съм станал далтонист :think: или такива е имал такива е направил или някой от вас греши не споря но аз съм сигурен за цвета на тези който имам за 2010 г.
Skype-myro121
Аватар
Мъро
потребител
потребител

Мнениеот paboev » Съб Фев 25, 2012 4:05 pm

Мъро написа:Ами казанлъжките метални бяха червени за 2010 за 2009 лилави даже още имам от тях или съм станал далтонист :think: или такива е имал такива е направил или някой от вас греши не споря но аз съм сигурен за цвета на тези който имам за 2010 г.
Пръстените от 2010 бяха оранжеви на 100% тази год. са червени :wink:
Аватар
paboev
потребител
потребител

Мнениеот Мъро » Съб Фев 25, 2012 8:10 pm

явно за папагалите е правил червени защото на един приятел също са червени мой те са 4 мм но той е поръчвал и 5 и 6 мм.Поредната бг простотия.
Skype-myro121
Аватар
Мъро
потребител
потребител

Мнениеот didryanovski » Съб Фев 25, 2012 8:27 pm

Аз не съм се занимавал с канарчета, но мога да кажа как става с пръстените за спортни гълъбите. Всеки гълъбовъд членуващ в дружество си поръчва пръстените за следващия развъден сезон. Получават ги в последните дни на декември. Пръстените се раздават под номер и така може да се проследи гълъба на кой собственик е. Предполагам че същото трябва да важи и за канарчетата. И всяка година цветът е различен имаше някаква последователност но това не е важно в случая.
А от посочените производители всеки може да си поръча пръстени с какъвто цвят желае.
За лично съм поръчвал пръстени от Узунов и винаги сме уточнявали цвета и каква информация да има на пръстена.
Предполагам че съм бил полезен.
Приятна вечер на всички.
Аватар
didryanovski
потребител
потребител

Мнениеот Мъро » Съб Фев 25, 2012 8:50 pm

Гълъбите са съвсем друго нещо.Ако на даден пазар всеки иска да види годината на един папагал с пръстен то не се знае дали ще го прибереш жив във вас затова трябва да се спазват цветовете за дребните птици също това хващане и пускане обратно в клетката носи огромни рискове.
Skype-myro121
Аватар
Мъро
потребител
потребител

Мнениеот Dr. Velev » Съб Фев 25, 2012 11:31 pm

didryanovski написа:Аз не съм се занимавал с канарчета, но мога да кажа как става с пръстените за спортни гълъбите. Всеки гълъбовъд членуващ в дружество си поръчва пръстените за следващия развъден сезон. Получават ги в последните дни на декември. Пръстените се раздават под номер и така може да се проследи гълъба на кой собственик е. Предполагам че същото трябва да важи и за канарчетата. И всяка година цветът е различен имаше някаква последователност но това не е важно в случая.
А от посочените производители всеки може да си поръча пръстени с какъвто цвят желае.
За лично съм поръчвал пръстени от Узунов и винаги сме уточпнявали цвета и каква информация да има на пръстена.
Предполагам че съм бил полезен.
Приятна вечер на всички.

Прав си ще се въздържа от коментар .Всеки кйто се интересува да се обърне към съъ0ответния председател на дружество за изчерпателн
Информация.Пръстена е много важен идава инф. За призводителакакто може да доведе до много ограничения,ако е направен по предложението на Рефаб. :lol:
Аватар
Dr. Velev
потребител
потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Канарчета