Модератор: sandan
Мъро написа:сигорен ли си защото за 2010 бяха червени

angel_72 написа:Мерси много за изчерпателният отговор, но как да разбера какъв размер пръстени да си взема?
?
Като се обадиш на производителя и му кажеш за какви птици са пръстените, той ще ти помогне.

или такива е имал такива е направил или някой от вас греши не споря но аз съм сигурен за цвета на тези който имам за 2010 г.
Пръстените от 2010 бяха оранжеви на 100% тази год. са червениМъро написа:Ами казанлъжките метални бяха червени за 2010 за 2009 лилави даже още имам от тях или съм станал далтонистили такива е имал такива е направил или някой от вас греши не споря но аз съм сигурен за цвета на тези който имам за 2010 г.

didryanovski написа:Аз не съм се занимавал с канарчета, но мога да кажа как става с пръстените за спортни гълъбите. Всеки гълъбовъд членуващ в дружество си поръчва пръстените за следващия развъден сезон. Получават ги в последните дни на декември. Пръстените се раздават под номер и така може да се проследи гълъба на кой собственик е. Предполагам че същото трябва да важи и за канарчетата. И всяка година цветът е различен имаше някаква последователност но това не е важно в случая.
А от посочените производители всеки може да си поръча пръстени с какъвто цвят желае.
За лично съм поръчвал пръстени от Узунов и винаги сме уточпнявали цвета и каква информация да има на пръстена.
Предполагам че съм бил полезен.
Приятна вечер на всички.

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта