петър написа:Дифтерит не е със сигурност,приличат на кисти на базата на хронично нараняване.Тази птица явно се блъска и наранява краят на крилото си и от там вече перата не растат нормално.Явно и трябва повече спокойствие и по-широка клетка.Между другото защо и ги няма маховите пера?

veselin написа:петър написа:Дифтерит не е със сигурност,приличат на кисти на базата на хронично нараняване.Тази птица явно се блъска и наранява краят на крилото си и от там вече перата не растат нормално.Явно и трябва повече спокойствие и по-широка клетка.Между другото защо и ги няма маховите пера?
Много е кротка дори яде от ръката ми ,но има една котка която ми прави проблеми хвърля се върху кафеза и ги плаши може би това е проблема а и сменяха пера до скоро.Така ли да я оставя или да ги правя нещо тези кисти? Иначе всичките и пера са там просто си е свила крилото.

Reconnect написа:Здравейте, темата е от миналата година но и аз се сблъсках със същия проблем с един от моите мъжки канари излезе му същата киста на дясното крило моля някои ако е запознат да помага .

Назад към Болести и профилактика
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта