Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

тютюнопушене

Тук можете да пишете за всичко, не свързано с птиците.

Мнениеот Емо » Съб Яну 23, 2010 11:57 am

sandan написа:Ще ги откажа със сигурност ,няма връщане назад ,но много ми липсват :cry:

Браво адаш :wink: - радвам се за теб :wink:

Сега си спомням с какъв кеф навиваше ония тънките цигарки каго част от мерките за намаляването им! Сигурен съм че ще справиш - още повече - вече го сподели с нас - пък всички те знаем като сериозен човек - това също е част от терапията, заедно със всичко казано от Славейчето - да ти е кеф че не пушиш!

пп.Аз не пуша вече 4 години - но си признавам че паля пура или пурета когато съм навън с прители - никога не гълтам дима и никога в къщи!
Аватар
Емо
потребител
потребител

Мнениеот palanka » Съб Яну 23, 2010 2:05 pm

Според мен най-трудно е първата седмица.И аз пушех по 2 кутий цигари на ден,но ги отказах с лепенка http://www.framar.bg/%D0%BD%D0%B8%D0%BA ... 00987.html. Трябва си и малко воля,но си заслужава.След това трябва да се внимава с килограмите :wink:
Аватар
palanka
потребител
потребител

Мнениеот Zent » Съб Яну 23, 2010 4:25 pm

shikata написа:Другия вариант е като мен на ел. пушене.Пушиш си, взимаш си дозата никотин но не си вредиш или най малкото е по малка вредата( а и пушиш където си искаш, не миришат :D ) .Малко отстрани изглежда наркоманската с тия шишенца течност , капки, батерии и т.н, но след многото ми неуспешни опити да спра цигарите този беше успешен, и не ми пука какво мислят хората.Но на вкус няма нищо общо с цигарата.Ще направя вече два месеца от както съм с електронна цигара и за аналогова не съм се сещал.При директен внос от Китай излиза и евтино, единствено първата ивестиция е в размер на цигарите за един месец.Ако някой се интересува ще кача линкове, от къде пазарувам, както и на тема в един форум достатъчно развита че който се интересува и има желание може да я изчете цялата, за да разбере кой модел цигара ще му свърши работа и какъв аромат течност да си поръча.

:D

Доста ме заинтригува, макар аз до сега никога да не съм правил опит да спирам цигарите. Пуша около две кутии на ден, но до сега не съм чувствал някакъв проблем от тях, то не е късно де. Лошото е, че аз пуша "с удоволствие" от вкуса на тютюна, та не знам твоят метод какъв ефект би имал при мен.
Zent
потребител
потребител

Мнениеот shikata » Съб Яну 23, 2010 5:54 pm

Zent написа:
shikata написа:Другия вариант е като мен на ел. пушене.Пушиш си, взимаш си дозата никотин но не си вредиш или най малкото е по малка вредата( а и пушиш където си искаш, не миришат :D ) .Малко отстрани изглежда наркоманската с тия шишенца течност , капки, батерии и т.н, но след многото ми неуспешни опити да спра цигарите този беше успешен, и не ми пука какво мислят хората.Но на вкус няма нищо общо с цигарата.Ще направя вече два месеца от както съм с електронна цигара и за аналогова не съм се сещал.При директен внос от Китай излиза и евтино, единствено първата ивестиция е в размер на цигарите за един месец.Ако някой се интересува ще кача линкове, от къде пазарувам, както и на тема в един форум достатъчно развита че който се интересува и има желание може да я изчете цялата, за да разбере кой модел цигара ще му свърши работа и какъв аромат течност да си поръча.

:D

Доста ме заинтригува, макар аз до сега никога да не съм правил опит да спирам цигарите. Пуша около две кутии на ден, но до сега не съм чувствал някакъв проблем от тях, то не е късно де. Лошото е, че аз пуша "с удоволствие" от вкуса на тютюна, та не знам твоят метод какъв ефект би имал при мен.

За всички за които е интересно да изчетат цялата тема.Но всичко в крайна сметка си зависи и от желанието на човека

http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=156026

Лично аз я прочетох поне 3 пъти цялата докато се реша и се спра на модел.Но в интерес на истината почнах да усещам неприятната миризма на истинските цигари и на фас( това преди никога не ми е правило впечатление :D )
Изображение
Аватар
shikata
админ
админ

Осазнаване

Мнениеот miho » Нед Яну 24, 2010 12:20 am

Всички знаем че цигарите са вредни,но не го осазнаваме.......при мен това беше ключа за да ги спра,Вече четварта година не пуша,иначе бях стигнал до 3 кутии на ден.Спрях ги от веднаж,трудно е около 2 седмици,после не трябва да се изкушаваш...
miho
потребител
потребител

Мнениеот todpetrov » Нед Яну 24, 2010 7:26 am

Емо браво аз не пуша съвет да дам малко е наивно , но като се има в предвид ,че всеки ден в бара минават толкова много пушачи и съм намразил цигарите ужастно много та искам да ти кажа само ,че е грозно да се пуши преди е било мода , но сега е точно обратното , а да кажа за колегите , който пушат с кафето цигара това е голяма грешка казвам го като барман защо ли ами губи се вкуса и ефекта от едно качествено кафе моя съвет е да преминете на бял , зелен или черен чай защото когато се запарва до 3 мунути също съдържа кофейн.
todpetrov
потребител
потребител

Мнениеот sandan » Нед Яну 24, 2010 4:05 pm

todpetrov написа:Емо браво аз не пуша съвет да дам малко е наивно , но като се има в предвид ,че всеки ден в бара минават толкова много пушачи и съм намразил цигарите ужастно много та искам да ти кажа само ,че е грозно да се пуши преди е било мода , но сега е точно обратното , а да кажа за колегите , който пушат с кафето цигара това е голяма грешка казвам го като барман защо ли ами губи се вкуса и ефекта от едно качествено кафе моя съвет е да преминете на бял , зелен или черен чай защото когато се запарва до 3 мунути също съдържа кофейн.

Само този който не е пушил не знае какво е удоволствието от 3-4 цигари с кафе сутрин . Наистина е вредно ,но храната която ядем с многобройните си стабилизатори и Е-та също не е от най-полезните неща.Просто с бъдещите цени цигарите са неоправдано скъпа екстра .
Аватар
sandan
Модератор
Модератор

Мнениеот Paulina » Нед Яну 24, 2010 4:20 pm

sandan написа:
Само този който не е пушил не знае какво е удоволствието от 3-4 цигари с кафе сутрин . Наистина е вредно ,но храната която ядем с многобройните си стабилизатори и Е-та също не е от най-полезните неща.Просто с бъдещите цени цигарите са неоправдано скъпа екстра .

Същото казват и онези , дето са минали на по-твърда дрога ! Ако си търсиш извинения и не си решителен , то тогава не ги отказвай ( и това ти го казва една върла непушачка ) ! Няма да постигнеш никакви успехи и разочарованието ще е голямо ! Този процес започва от главата - ти трябва да го искаш , без да търсиш странични вратички !

И въпреки това - Успех !!!
.
.
.
"Човек няма две сърца - едното за хората, другото за животните. Той или има сърце, или няма"
Алфонс Дьо Ламартин
Аватар
Paulina
потребител
потребител

Мнениеот sandan » Нед Яну 24, 2010 4:37 pm

Paulina написа:
sandan написа:

Същото казват и онези , дето са минали на по-твърда дрога ! Ако си търсиш извинения и не си решителен , то тогава не ги отказвай ( и това ти го казва една върла непушачка ) ! Няма да постигнеш никакви успехи и разочарованието ще е голямо ! Този процес започва от главата - ти трябва да го искаш , без да търсиш странични вратички !

И въпреки това - Успех !!!

Аз съм решил за себе си и затова ги отказвам ,но по-скоро ми се свиди да давам по 400 лева на месец отколкото да ме е грижа дали е мода или не.
Все пак със спестените за една година пари бих изкарал седмица в Дубай например. :cool:
Аватар
sandan
Модератор
Модератор

Мнениеот Paulina » Нед Яну 24, 2010 4:45 pm

sandan написа:
Аз съм решил за себе си и затова ги отказвам ,но по-скоро ми се свиди да давам по 400 лева на месец отколкото да ме е грижа дали е мода или не.
Все пак със спестените за една година пари бих изкарал седмица в Дубай например. :cool:

Тези спестени пари така или иначе няма да ги видиш , защото животът не го позволява ! Единственият начин е да ги събираш целенасочено в нещо като спестовна касичка , стъклен буркан , тайно местенце . . . И след една година . . . :razz:

Но не познавам човек , който да е устискал и да не е пипнал предварително от готово събраните пари !
.
.
.
"Човек няма две сърца - едното за хората, другото за животните. Той или има сърце, или няма"
Алфонс Дьо Ламартин
Аватар
Paulina
потребител
потребител

Мнениеот sandan » Нед Яну 24, 2010 5:09 pm

Paulina написа:
sandan написа:

Тези спестени пари така или иначе няма да ги видиш , защото животът не го позволява ! Единственият начин е да ги събираш целенасочено в нещо като спестовна касичка , стъклен буркан , тайно местенце . . . И след една година . . . :razz:

Но не познавам човек , който да е устискал и да не е пипнал предварително от готово събраните пари !

Е вече познаваш ,всяка година си определям една сума която да слагам в касичка всеки ден и лятото с тези пари отивам до някоя държава на почивка .
Аватар
sandan
Модератор
Модератор

Мнениеот Paulina » Нед Яну 24, 2010 5:22 pm

sandan написа:Е вече познаваш ,всяка година си определям една сума която да слагам в касичка всеки ден и лятото с тези пари отивам до някоя държава на почивка .

Не ! Слагай всеки ден в касичката парите , които би дал за цигари ! Но до лятото са 6-8 месеца - ще трябва обаче да устискаш до Януари !

:cool:
.
.
.
Алфонс Дьо Ламартин
Аватар
Paulina
потребител
потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Разни