Сигорно е имал впред вид черният Паку. Та такива ти му работи. Не само тук се говорят дивотии. Спокойно деца .... всичко е загубено. 
Сигорно е имал впред вид черният Паку. Та такива ти му работи. Не само тук се говорят дивотии. Спокойно деца .... всичко е загубено. 

nightingale написа:Току що по БТВ показаха поредната уловена пираня.Този път тя е хваната на въдица в някъв водоем около Сливен. Юксел и Ани Салич с въодошевление говориха няколко минути за уловеният хишник. Как той бил с рекордни размери ,колко опасен бил и бла-бла-бла-бла. Рибата обаче която показаха се нарича Colossoma nigripinnis. Плодоядна риба от южна Америка.Такива бяха и предните две риби уловени в Габровско. Специалист по ихтиология (измислен разбира се) тежко се изказа ,че този вид се нарича червена пираняСигорно е имал впред вид черният Паку. Та такива ти му работи. Не само тук се говорят дивотии. Спокойно деца .... всичко е загубено.

И аз не съм рибар а риболовец.Рибарите са ейтея дето ловят пирани на топче хляб.
А онова което качвам си остава тайна 
nightingale написа:Искаш ли да се обзаложим,че едва ли щеше да знаеш колко голяма става рибата ако не бях написал латинското и име.И аз не съм рибар а риболовец.Рибарите са ейтея дето ловят пирани на топче хляб.
А онова което качвам си остава тайна

Едва ли осъзнаваш с какво се захващаш. Остави рибите приятелю,те са наука която не познаваш и едва ли би искал да станеш за резил.Dr. Velev написа:Убеден съм че темата , както е засдадена ,няма нищо общо с риболов . Но да попитаме всезнаещия славей рибата с любов ли си хвърля хайвера . Влага ли емоции и ли всичко е инстинкт

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта