Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

ПОРЕДНАТА ''ИСТИНА''

Тук можете да пишете за всичко, не свързано с птиците.

ПОРЕДНАТА ''ИСТИНА''

Мнениеот nightingale » Пет Сеп 11, 2009 7:54 pm

Току що по БТВ показаха поредната уловена пираня.Този път тя е хваната на въдица в някъв водоем около Сливен. Юксел и Ани Салич с въодошевление говориха няколко минути за уловеният хишник. Как той бил с рекордни размери ,колко опасен бил и бла-бла-бла-бла. Рибата обаче която показаха се нарича Colossoma nigripinnis. Плодоядна риба от южна Америка.Такива бяха и предните две риби уловени в Габровско. Специалист по ихтиология (измислен разбира се) тежко се изказа ,че този вид се нарича червена пираня :wink: Сигорно е имал впред вид черният Паку. Та такива ти му работи. Не само тук се говорят дивотии. Спокойно деца .... всичко е загубено. :drinks:
''Оцета е дезинфектант на питейната вода''
nightingale
потребител
потребител

Re: ПОРЕДНАТА ''ИСТИНА''

Мнениеот Paulina » Съб Сеп 12, 2009 3:03 am

nightingale написа:Току що по БТВ показаха поредната уловена пираня.Този път тя е хваната на въдица в някъв водоем около Сливен. Юксел и Ани Салич с въодошевление говориха няколко минути за уловеният хишник. Как той бил с рекордни размери ,колко опасен бил и бла-бла-бла-бла. Рибата обаче която показаха се нарича Colossoma nigripinnis. Плодоядна риба от южна Америка.Такива бяха и предните две риби уловени в Габровско. Специалист по ихтиология (измислен разбира се) тежко се изказа ,че този вид се нарича червена пираня :wink: Сигорно е имал впред вид черният Паку. Та такива ти му работи. Не само тук се говорят дивотии. Спокойно деца .... всичко е загубено. :drinks:

Говорят глупости само за тези , които вярват на глупости , ти защо се кахъриш ?
Тази риба става и доста голяма - ти си рибар - това е прекрасен повод следващият път пак да качиш интересни снимки !

:cool:
.
.
.
"Човек няма две сърца - едното за хората, другото за животните. Той или има сърце, или няма"
Алфонс Дьо Ламартин
Аватар
Paulina
потребител
потребител

Мнениеот nightingale » Съб Сеп 12, 2009 9:47 pm

Искаш ли да се обзаложим,че едва ли щеше да знаеш колко голяма става рибата ако не бях написал латинското и име. :wink: И аз не съм рибар а риболовец.Рибарите са ейтея дето ловят пирани на топче хляб. :D А онова което качвам си остава тайна :twisted:
nightingale
потребител
потребител

Мнениеот Paulina » Съб Сеп 12, 2009 9:51 pm

nightingale написа:Искаш ли да се обзаложим,че едва ли щеше да знаеш колко голяма става рибата ако не бях написал латинското и име. :wink: И аз не съм рибар а риболовец.Рибарите са ейтея дето ловят пирани на топче хляб. :D А онова което качвам си остава тайна :twisted:

Добре де , какъв е проблема ?

:think:
.
.
.
"Човек няма две сърца - едното за хората, другото за животните. Той или има сърце, или няма"
Алфонс Дьо Ламартин
Аватар
Paulina
потребител
потребител

Мнениеот nightingale » Съб Сеп 12, 2009 9:54 pm

Че кой казва че има проблем.
nightingale
потребител
потребител

Мнениеот Dr. Velev » Вто Сеп 15, 2009 12:09 am

Днес е интересен ден . /Кръстовден /Хронология : Спряха да ми умират канарчетата . Немската ми овчарка ми донесе котенце-черно в устата си и го остави в краката ми . Всички кучета го приеха Изображение Видях едни много интереснии изразителни - толкова чувствителни очи :o
Аватар
Dr. Velev
потребител
потребител

Мнениеот Paulina » Вто Сеп 15, 2009 12:18 am

Дано славея не се разсърди , че му развалихте риболовната тема !

:cool:
.
.
.
Алфонс Дьо Ламартин
Аватар
Paulina
потребител
потребител

Мнениеот Dr. Velev » Вто Сеп 15, 2009 12:26 am

Убеден съм че темата , както е засдадена ,няма нищо общо с риболов . Но да попитаме всезнаещия славей рибата с любов ли си хвърля хайвера . Влага ли емоции и ли всичко е инстинкт :wink:
Аватар
Dr. Velev
потребител
потребител

Мнениеот nightingale » Вто Сеп 15, 2009 10:45 pm

Dr. Velev написа:Убеден съм че темата , както е засдадена ,няма нищо общо с риболов . Но да попитаме всезнаещия славей рибата с любов ли си хвърля хайвера . Влага ли емоции и ли всичко е инстинкт :wink:
Едва ли осъзнаваш с какво се захващаш. Остави рибите приятелю,те са наука която не познаваш и едва ли би искал да станеш за резил. :wink:
nightingale
потребител
потребител

Мнениеот Dr. Velev » Сря Сеп 16, 2009 12:01 am

Отворко , така те кръси Доктора от Стара Загора . Няма да стана за резил и рибите въобще не ме итересуват , но ще се постарая да последмаш съдбата на ------ Бъди щастлин всезняйко , дали осъзнаваш олко си нещастен и не спамвай повече този хубав форум , който нямяа нужда от такива всезнайковци , комплескирани недо --- и тнтИзображение
Аватар
Dr. Velev
потребител
потребител

Мнениеот Мъро » Сря Сеп 16, 2009 12:07 am

май на някой ракията му много
Аватар
Мъро
потребител
потребител

Мнениеот Dr. Velev » Сря Сеп 16, 2009 12:09 am

Не пия ракия и сега започвом :cry: