Модератор: nikigeen

bubka90 написа:А това просо и овеса откъде да ги купя? От зоомагазин където има и други храни или големите вериги?

bubka90 написа:Имам друг проблем с мъжкия. Започна да пиука, малко тихичко но го прави, опитва да цвърчи. Проблема е, че откакто се разболя не беше агресивен, при което аз го взимах при мен за да се разхожда, но любимото му нещо беше да се покатери и да се сгуши при врата ми. И така, до днес когато открих че той обикаля 30 минути по пода, гледайки ме, бутайки си главата между решетките /дори се заклещи!/ катерейки се и пиукайки, мъчейки се да излезе. Когато най накрая отворих, той веднага скочи, покатери се на врата ми и се кротна. Оставих го към 20 мин да поседи и да се успокои, но другия проблем е че женската полудява когато той не е в клетката, а е много малка, на 4 дни и не смея да я пусна. Върнах го насила и пак се почна обикаляне, търсене начин да излезе, пиукане, пак си заклещи главата... а женската очевидно има интерес към него, но той няма, само мен търси! Какво ще ме посъветвате???

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта