Имам запитване!
Женската ми мисирка пронесе преди няколко дни. Аз и сложих касетка да снася в нея, но тя снася по земята. Кажете как да се справя с този проблем!Искам да я от уча да снася по земята!

suzi76 написа:Имам запитване!
Женската ми мисирка пронесе преди няколко дни. Аз и сложих касетка да снася в нея, но тя снася по земята. Кажете как да се справя с този проблем!Искам да я от уча да снася по земята!

!След няколко дни тя започна да снася яйца(гледа пуйчетата и несе)и знам, че сега ше иска да ляга да мъти, но не ми трябват малки, затова искам да питам как мога да я откажа , защото аз и взимам яйцата, но тя си несе?!Благодаря предварително! 

Cole написа:Пуйката ми има две пуйчета и върви с тях отвън на улицата пусната, но съседа ми има пуяк и видях ,че той я оправи един ден!След няколко дни тя започна да снася яйца(гледа пуйчетата и несе)и знам, че сега ше иска да ляга да мъти, но не ми трябват малки, затова искам да питам как мога да я откажа , защото аз и взимам яйцата, но тя си несе?!Благодаря предварително!

stoian_p2 написа:Cole написа:Пуйката ми има две пуйчета и върви с тях отвън на улицата пусната, но съседа ми има пуяк и видях ,че той я оправи един ден!След няколко дни тя започна да снася яйца(гледа пуйчетата и несе)и знам, че сега ше иска да ляга да мъти, но не ми трябват малки, затова искам да питам как мога да я откажа , защото аз и взимам яйцата, но тя си несе?!Благодаря предварително!
Вземай и яйцата и и остави малките пуйчета при нея,докато ги води с нея тя няма да легне на други яйца.

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта