Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Пуйки

Модератори: nikigeen, yuri

Re: Пуйки

Мнениеот suzi76 » Сря Мар 20, 2013 11:13 am

Имам запитване!
Женската ми мисирка пронесе преди няколко дни. Аз и сложих касетка да снася в нея, но тя снася по земята. Кажете как да се справя с този проблем!Искам да я от уча да снася по земята!
suzi76
нов
нов

Мнениеот Vanio Dokov » Сря Мар 20, 2013 1:35 pm

Първо качи касетката на по високо място,да не е на земята и сложи вътре да има едно яйце.Според мен след няколко дни ще започне да носи в нея.Успех.
Vanio Dokov
потребител
потребител

Мнениеот zax1973 » Пон Апр 22, 2013 5:04 pm

suzi76 написа:Имам запитване!
Женската ми мисирка пронесе преди няколко дни. Аз и сложих касетка да снася в нея, но тя снася по земята. Кажете как да се справя с този проблем!Искам да я от уча да снася по земята!

Дали касетката е достатъчно голяма за пуйката? Имайте предвид, че и те като кокошките обичат да снасят на скришно....така , че ако касетката е под ...небето няма да снесе в нея.
И наистина трябва да оставите едно яйце .... Даже и го покажете, дори и да е снесла същият ден :wink:
zax1973
потребител
потребител

Мнениеот dunsho78 » Нед Апр 28, 2013 12:59 pm

една от пуйките ми измъти и на втория ден започна да носи яйца това нормално ли е . Гледа си пуйчетата и носи
dunsho78
нов
нов

Мнениеот diso » Нед Апр 28, 2013 5:09 pm

Изненада-а-а!
Това не ми се е случвало. Пронасяла ми е поне на месец, а са я качвали "мъжлета" по на ТРИ месеца.
diso
потребител
потребител

Мнениеот Cole » Сря Юли 03, 2013 8:45 am

Здравейте, направих си домашен инкубатор, но не знам и искам да попитам професионалистите - колко градуса трябва да е температурата докато се люпят бебета?!Благодаря предварително :wink:!!!
Cole
потребител
потребител

Мнениеот Cole » Пон Юли 15, 2013 10:15 am

Пуйката ми има две пуйчета и върви с тях отвън на улицата пусната, но съседа ми има пуяк и видях ,че той я оправи един ден :D!След няколко дни тя започна да снася яйца(гледа пуйчетата и несе)и знам, че сега ше иска да ляга да мъти, но не ми трябват малки, затова искам да питам как мога да я откажа , защото аз и взимам яйцата, но тя си несе?!Благодаря предварително! :wink:
Cole
потребител
потребител

Мнениеот stoian_p2 » Вто Юли 16, 2013 10:15 am

Cole написа:Пуйката ми има две пуйчета и върви с тях отвън на улицата пусната, но съседа ми има пуяк и видях ,че той я оправи един ден :D!След няколко дни тя започна да снася яйца(гледа пуйчетата и несе)и знам, че сега ше иска да ляга да мъти, но не ми трябват малки, затова искам да питам как мога да я откажа , защото аз и взимам яйцата, но тя си несе?!Благодаря предварително! :wink:

Вземай и яйцата и и остави малките пуйчета при нея,докато ги води с нея тя няма да легне на други яйца.
stoian_p2
потребител
потребител

Мнениеот Cole » Нед Юли 21, 2013 4:13 pm

stoian_p2 написа:
Cole написа:Пуйката ми има две пуйчета и върви с тях отвън на улицата пусната, но съседа ми има пуяк и видях ,че той я оправи един ден :D!След няколко дни тя започна да снася яйца(гледа пуйчетата и несе)и знам, че сега ше иска да ляга да мъти, но не ми трябват малки, затова искам да питам как мога да я откажа , защото аз и взимам яйцата, но тя си несе?!Благодаря предварително! :wink:

Вземай и яйцата и и остави малките пуйчета при нея,докато ги води с нея тя няма да легне на други яйца.

А колко горе-долу ще ги води още, защото тя ги гледа от три месеца?
Cole
потребител
потребител

Мнениеот dr_lukanov » Вто Авг 20, 2013 4:16 pm

Изображение

женско пуйче бройлер (Hybrid) и диви пуйчета на възраст 4 месеца.
Аватар
dr_lukanov
VIP
VIP

Мнениеот Cole » Пет Ное 29, 2013 5:41 pm

Защо пуйката ми не дава на пуйчетата да ядат, а ги гони от хранилката?!
Cole
потребител
потребител

Мнениеот ElGato » Нед Дек 01, 2013 9:33 pm

Cole написа:Защо пуйката ми не дава на пуйчетата да ядат, а ги гони от хранилката?!

Тя ли ги е люпила или са от инкубатор?
Аватар
ElGato
потребител
потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Пуйки и други