bojidar70 написа:Действително, ако човека има проблеми, нека някой друг да поеме длъжноста,за да може нещата да се развиват.

soikata написа:dr_lukanov написа:За съжаление забавянето не се дължи на административни пречки. Очаквам и други мнения, колеги все пак това са вашите пари и участие, за една благородна идея. Каквото зависи от мен го правя, лошото е, че ако до края на април не задействам регистрацията през целия месец май нама да имам тази възможност(поради лични причини) и тогава отиваме в средата на годината!
Приканвам още веднъж за по-активен дебат, а дано и Николай Балабанов се включи!

От мен скорошно възтановяване. И се радвам за благополучният изход.nikib_koko написа:Здравейте колеги. Причината че не успявах да се включа толкова време във форума е че нямах никаква комуникация, а и след като толкова искате да научите главната причина ето я: откриха ми доброкачествени ракови образувания, но след поредната операция и лечение всичко е нормално. ИСКАМ ДА ПРИЕМЕТЕ НАЙ-ИСКРЕНИТЕ МИ ИЗВИНЕНИЯ ЗА ЗАБАВЯНЕТО КОЕТО СЕ ДЪЛЖИ ИЗЦЯЛО ПО МОЯ ВИНА. Сега всичко върви по план и с г-н председателя сме уточнили всички детайли и подробности. Чакаме потвърждения за заявката за пръстените за да преведем сумата. Печата на сдружението се правии в понеделник ще е готов. Тогава ще пристъпим към откриване и регистриране на сдружението. Аз съм човек който си държи на принципите, не исках да ВИ натоварвам с моето заболяване, което за щастие вече минало и от сега нататък ще си поемам задълженията които сте ми гласували. Още веднъж Извинявайте!!! Надявам се да проявите разбиране за което ВИ благодаря!!!

От мен скорошно възтановяване. И се радвам за благополучният изход.
.

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта