Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Управителен съвет: Клуб "Пернати България 2009"

Модератори: nikigeen, yuri

Изберете един от трите варианта (I;II;III)

Анкетата свършва на Чет Яну 07, 2010 11:35 am

I
8
30%
II
15
56%
III
4
15%

Общо гласове : 27

касиер

Мнениеот bojidar70 » Чет Апр 08, 2010 3:20 pm

Действително, ако човека има проблеми, нека някой друг да поеме длъжноста,за да може нещата да се развиват.
bojidar70
потребител
потребител

Re: касиер

Мнениеот soikata » Чет Апр 08, 2010 3:53 pm

bojidar70 написа:Действително, ако човека има проблеми, нека някой друг да поеме длъжноста,за да може нещата да се развиват.

Да , само че първо трябва да се намери човека който е получил парите. Този някой друг няма да започне да събира отново я.
soikata
потребител
потребител

Мнениеот volkata » Чет Апр 08, 2010 7:02 pm

аз също съм на мнение да го сменим ако има толкова много причини че да няма време за това нека някои друг да поеме задълженията
Аватар
volkata
потребител
потребител

Мнениеот Пламен Спасов » Чет Апр 08, 2010 8:47 pm

Споделям мнението на колегите, според мен не може да съществува никаква организация на която парите й са блокирани някъде.Аз мисля, че сумата е прекалено малка за да се притесняваме, че е умишлено, но не е коректно от негова страна да събере пари от 20 човека и да ги държи в неизвестност.
Аватар
Пламен Спасов
VIP
VIP

Мнениеот vercho » Чет Апр 08, 2010 10:03 pm

soikata написа:
dr_lukanov написа:За съжаление забавянето не се дължи на административни пречки. Очаквам и други мнения, колеги все пак това са вашите пари и участие, за една благородна идея. Каквото зависи от мен го правя, лошото е, че ако до края на април не задействам регистрацията през целия месец май нама да имам тази възможност(поради лични причини) и тогава отиваме в средата на годината!
Приканвам още веднъж за по-активен дебат, а дано и Николай Балабанов се включи!

Здравей, докторе идеята ти е супер и ние я подкрепихме. Уважавам те като човек който се нагърби с нейното създаване. Когато аз трябваше да си преведа парите на нашия касиер , от банката / ЦКБ / ми искаха повече информация за човека / три имена, ЕГН или нещо друго/. Помъчих се да го открия но не можах, съдейства ми и Ники от Кюстендил но и той не го откри. Разбирам че и други хора не могат да го открият. Тук проблема явно е в откриването на Н.Балабанов на който не му прави чест след като са му преведени тези пари да се крие. Най-лесното е да отидем до Пещера и да се оправим по български, но мисля че това ще е тъпо /на този етап/. Много мразя някой да ме ебава с мойте си пари та макар и само 20 лв.[/quoteмай трябва така по сериозно да се отнасяме :| :| :|
Аватар
vercho
потребител
потребител

здравейте

Мнениеот nikib_koko » Чет Апр 08, 2010 10:43 pm

Здравейте колеги. Причината че не успявах да се включа толкова време във форума е че нямах никаква комуникация, а и след като толкова искате да научите главната причина ето я: откриха ми доброкачествени ракови образувания, но след поредната операция и лечение всичко е нормално. ИСКАМ ДА ПРИЕМЕТЕ НАЙ-ИСКРЕНИТЕ МИ ИЗВИНЕНИЯ ЗА ЗАБАВЯНЕТО КОЕТО СЕ ДЪЛЖИ ИЗЦЯЛО ПО МОЯ ВИНА. Сега всичко върви по план и с г-н председателя сме уточнили всички детайли и подробности. Чакаме потвърждения за заявката за пръстените за да преведем сумата. Печата на сдружението се правии в понеделник ще е готов. Тогава ще пристъпим към откриване и регистриране на сдружението. Аз съм човек който си държи на принципите, не исках да ВИ натоварвам с моето заболяване, което за щастие вече минало и от сега нататък ще си поемам задълженията които сте ми гласували. Още веднъж Извинявайте!!! Надявам се да проявите разбиране за което ВИ благодаря!!!
Аватар
nikib_koko
потребител
потребител

Мнениеот Paulina » Чет Апр 08, 2010 10:58 pm

И въпреки това съм ЗА някой друг , макар и временно да поеме касиерските задължения !
.
.
.
"Човек няма две сърца - едното за хората, другото за животните. Той или има сърце, или няма"
Алфонс Дьо Ламартин
Аватар
Paulina
потребител
потребител

Re: здравейте

Мнениеот nightingale » Чет Апр 08, 2010 11:06 pm

nikib_koko написа:Здравейте колеги. Причината че не успявах да се включа толкова време във форума е че нямах никаква комуникация, а и след като толкова искате да научите главната причина ето я: откриха ми доброкачествени ракови образувания, но след поредната операция и лечение всичко е нормално. ИСКАМ ДА ПРИЕМЕТЕ НАЙ-ИСКРЕНИТЕ МИ ИЗВИНЕНИЯ ЗА ЗАБАВЯНЕТО КОЕТО СЕ ДЪЛЖИ ИЗЦЯЛО ПО МОЯ ВИНА. Сега всичко върви по план и с г-н председателя сме уточнили всички детайли и подробности. Чакаме потвърждения за заявката за пръстените за да преведем сумата. Печата на сдружението се правии в понеделник ще е готов. Тогава ще пристъпим към откриване и регистриране на сдружението. Аз съм човек който си държи на принципите, не исках да ВИ натоварвам с моето заболяване, което за щастие вече минало и от сега нататък ще си поемам задълженията които сте ми гласували. Още веднъж Извинявайте!!! Надявам се да проявите разбиране за което ВИ благодаря!!!
От мен скорошно възтановяване. И се радвам за благополучният изход. :drinks:
''Оцета е дезинфектант на питейната вода''
nightingale
потребител
потребител

Мнениеот dr_lukanov » Чет Апр 08, 2010 11:31 pm

От мен скорошно възтановяване. И се радвам за благополучният изход.

Присъединявам се към пожеланието!
Имате думата ми, ще направя всичко възможно до края на месеца сдружението да бъде регистрирано :wink: .
Аватар
dr_lukanov
VIP
VIP

ники

Мнениеот ehitko » Пет Апр 09, 2010 6:58 am

На всеки може да се случи, така че нека Николай да си остане касиер.А на всички които са за смяната на касиера са си в правото да го поискат, но има едно НО.Ако на тебе самият ти се беше случило от тоя тип заболляване(рак), щеше ли да ти е приятно да подскачат всички срещу тебе и да реват като малоумници.Цитирам Вергил и Паулина.Не ви прави чест.Мислех ви за зрели хора, но рано или късно ........на всяка свиня идва коледата да знаете. А Вергилчо.Ти се научи да пишеш грамотно и тогава ми прави забелебки на лични да се държа възпитано,ясно ли ти е мой човек.Или може би нямаш и завършен 8 клас :think:
ehitko
потребител
потребител

Мнениеот dr_lukanov » Пет Апр 09, 2010 9:26 am

Прелагам да спрем със споровете до тук, въпросът беше принципен!
Радвам се, че Николай Балабанов се включи и разсея съмненията (и мои в това число), искрено съжалявам за това което му се е случило, хубавото е че всичко е имало благоприятен развой.
А с работата си, всеки ще докаже доколко е достоен за поста си, затова си има и преизбиране или отхвърляне на член на УС.
Аватар
dr_lukanov
VIP
VIP

Мнениеот volkata » Пет Апр 09, 2010 2:41 pm

и от мен скорошно възтановяване :drinks: и дано вече всичко се оправи
Аватар
volkata
потребител
потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Пернати на двора