Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Загадъчен аватар!

Тук можете да пишете за всичко, не свързано с птиците.

Re: ха ха ха

Мнениеот Paulina » Сря Ное 25, 2009 5:08 am

Емо написа:А пък предишните 7 поредни досадни поста са тренировка на "мадератор" как да си корегира неуспешно - неуспешния опит за цитат! :cool:

Досега не си се заяждал с никой - защо започваш и ти ? Да не би лошите ветрове от другите теми да са завеяли и тук ???

:think:
.
.
.
"Човек няма две сърца - едното за хората, другото за животните. Той или има сърце, или няма"
Алфонс Дьо Ламартин
Аватар
Paulina
потребител
потребител

Мнениеот Емо » Сря Ное 25, 2009 12:04 pm

Paulina написа:
Емо написа:А пък предишните 7 поредни досадни поста са тренировка на "мадератор" как да си корегира неуспешно - неуспешния опит за цитат! :cool:

Досега не си се заяждал с никой - защо започваш и ти ? Да не би лошите ветрове от другите теми да са завеяли и тук ???

:think:

Сега са останил само 3 поста - нали си е модератор - трие си ги! Но пак са грешни и смешни! :wink:

Не се заяждам - просто прочети какво е написал модератора - да не го цитирам! :evil:

Предлагам да затрие и тези 3 поста и да се държи възпитано - все пак е модератор! Ако това значи нещо! :!
Аватар
Емо
потребител
потребител

Мнениеот Paulina » Сря Ное 25, 2009 1:12 pm

Емо написа:Сега са останил само 3 поста - нали си е модератор - трие си ги! Но пак са грешни и смешни! :wink:

Не се заяждам - просто прочети какво е написал модератора - да не го цитирам! :evil:

Предлагам да затрие и тези 3 поста и да се държи възпитано - все пак е модератор! Ако това значи нещо! :!

Това , да си модератор не значи , че може да триеш на всякъде - а само в раздела , в който си модератор ! В раздел " Разни " няма модератор , така , че си направи сам извода ! ( дано не греша ! ) Ама питай админа дали не може да ти даде тази длъжност тук , че щом те сърбят ръцете . . . Гледам в 3 изречения си използвал 3 пъти думата "модератор" , май малко му завиждаш на човека , а :wink:
.
.
.
"Човек няма две сърца - едното за хората, другото за животните. Той или има сърце, или няма"
Алфонс Дьо Ламартин
Аватар
Paulina
потребител
потребител

Мнениеот nightingale » Сря Ное 25, 2009 1:38 pm

Мисля, че това мнение на Паолина олицетворява същноста и. С две думи невежа,заядлива и пристрастена към модераторският пост.Мдааа, лошо. Какво ще кажеш мила ,ако Емо бе отрправил тези критики към мен. Дали щеше да му направиш забележка или беспристрастното ти отсъждане се изчерпва само към мммм как да се изразя . ...близ.. близ. :think: Нека в крайна сметка всички престанем да се ядем и да напрасвим форума отново едно добро място.
''Оцета е дезинфектант на питейната вода''
nightingale
потребител
потребител

Мнениеот Paulina » Сря Ное 25, 2009 1:51 pm

nightingale написа:Мисля, че това мнение на Паолина олицетворява същноста и. С две думи невежа,заядлива и пристрастена към модераторският пост.Мдааа, лошо. Какво ще кажеш мила ,ако Емо бе отрправил тези критики към мен. Дали щеше да му направиш забележка или беспристрастното ти отсъждане се изчерпва само към мммм как да се изразя . ...близ.. близ. :think: Нека в крайна сметка всички престанем да се ядем и да напрасвим форума отново едно добро място.

Ти като по-възрастен дай пример със това :
всички престанем да се ядем

пък ние , по-младите ще те последваме на драго сърце !
.
.
.
Алфонс Дьо Ламартин
Аватар
Paulina
потребител
потребител

Мнениеот nightingale » Сря Ное 25, 2009 1:55 pm

Ами добре. Макар ,че мисля на теб ще ти е доста трудничко. :D
nightingale
потребител
потребител

Мнениеот Paulina » Сря Ное 25, 2009 2:09 pm

nightingale написа:Ами добре. Макар ,че мисля на теб ще ти е доста трудничко. :D

Важно е желанието и усилието !

:cool:
.
.
.
Алфонс Дьо Ламартин
Аватар
Paulina
потребител
потребител

до модератора david_67

Мнениеот Емо » Чет Ное 26, 2009 12:22 am

Нека да го прочете david_67 , Паулина и всички други превъзбудени приятели които са се заели да вътворяват ред в красивия ни и полезен форум :

Модератор е също потребител на даден сайт,НО той е умерен,сдържан,може да контролира емоциите си и да може да се самоконтролира.Умее да ръководи и управлява даден сайт.Трябва да отговаря адекватно на зададените му въпроси,по теми зясягащи игрите и сайта,като цяло.Да предутвратява своевременно каквито и да са било скандали и провокации за такива.Да не толерира даден потребител,под какъвто и да е предлог.Да следи ДА се спазват правилата на сайта и ако установи нарушение,да вземе нужните мерки,като НЕ Е длъжен да дава каквито и да е обяснения -на когото и да било потребител.*Обяснения са дават еденствено и само на Админи* Модераторите са длъжни да преглеждат форумите ежедневно.Те имат правата да променят или изтриват мнения, както и да заключват, отключват, местят и разделят теми във форума. Модераторите на форума си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време. Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите. Като цяло, модераторите са, за да предотврятяват пускането на обиди и лични нападки, както и излизането от темата (или пускането на мнения, които нямат връзка с дискусията).

Това го копирах от правила на форум и беше моето последно мнение за тази година - смятам малко да си отдъхна от напрежението във форума! Успех на всички!
Аватар
Емо
потребител
потребител

Мнениеот nightingale » Чет Ное 26, 2009 1:14 am

Емо. Не и се връзвай. Какво да ги правиш. ..Жени.
nightingale
потребител
потребител

Мнениеот Paulina » Чет Ное 26, 2009 4:25 am

Да Емо , не се връзвай ! Всички ние сме хора ( и модераторите в това число ) !

.
.
.
Алфонс Дьо Ламартин
Аватар
Paulina
потребител
потребител

Мнениеот nightingale » Чет Ное 26, 2009 10:20 am

Paulina написа:Да Емо , не се връзвай ! Всички ние сме хора ( и модераторите в това число ) !

Поправи ме ако греша,но що си мисля ,че ти не си модератор ?:think:
nightingale
потребител
потребител

Мнениеот Paulina » Чет Ное 26, 2009 2:20 pm

nightingale написа:Поправи ме ако греша,но що си мисля ,че ти не си модератор ?:think:

Така е , и то благодарение на теб ! За това написах " всички ние " , а ако модераторите за теб не са хора , то за мене са и си позволих да ги включа в това число !
.
.
.
Алфонс Дьо Ламартин
Аватар
Paulina
потребител
потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Разни