.
Освен храсти и какви тревни насаждания могат да се сложат,защото от пряк опит,райграса го изядоха с корените за две седмици.
.

d-r Ilchev написа:Задавам въпрос към всички,които имат някакъв опит относно подържането на волиери.Какви храсти са подходящи за озеленяване на волиерите освен туи.Касае се за това да не са токсични за птиците и да не ги опасват за кратко време,което значи и да не са вкусни.
Освен храсти и какви тревни насаждания могат да се сложат,защото от пряк опит,райграса го изядоха с корените за две седмици.

Има от всички кокошеви,и както се убедих онзи ден са просто перфектни,и сега съм горд с изложбеното бяло шабоPaulina написа:d-r Ilchev написа:Задавам въпрос към всички,които имат някакъв опит относно подържането на волиери.Какви храсти са подходящи за озеленяване на волиерите освен туи.Касае се за това да не са токсични за птиците и да не ги опасват за кратко време,което значи и да не са вкусни.
Какви птици ще държите вътре ? Че има разлика между канарчето и кокошката ? Ако въпросът ми е неуместен - прощавайте , просто не знам какви животни имате !
.
ги обработват отдолу,но имат зеленина.Въпросът ми беше за някакви други храсти,които да са в по-голямата част от годината зелени и да създадат по-близък до природата кът.

d-r Ilchev написа:Идва ми идея за юки,но ме съмнява,че ще се набодат на върховете на листата,някой до сега пробвал или е виждал това?

Юките са идеален вариянт. Вярно ,че имат опасно остри върхове,но те могат да се подрязват. Аз имам няколко в дворът си и редовно им махам острите връхчета. Не съм забелязал да има проблеми от това. Чустват се идеално. Ето още няколко които според мен ще ви свършат работа: махонията,различните видове хвойни както и някои туи а може би и чимширите.d-r Ilchev написа:Идва ми идея за юки,но ме съмнява,че ще се набодат на върховете на листата,някой до сега пробвал или е виждал това?

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта