Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Здравейте на всички!

Модератори: sandan, христо абаджиев

Здравейте на всички!

Мнениеот стоил динев » Нед Яну 24, 2010 4:00 pm

Здравейте на всички!От Коледа си имаме мъжко канарче, което поне според мен се чувства прекрасно.Спуква се от пеене.Преди десет дни му направих волиера(100/80/50;В/Д/Ш) и сега нацяло полудя от щастие.Въпреки ,че първия ден беше малко неуверен в летенето.Мисля скоро да му вземем някоя мацка за компания.Та мисълта ми е следната :дали ще има проблем да живеят постоянно заедно;през размножителния период ,предполагам,трябва да се сложи гнездилка;ако има малки трябва ли след известно време да се отделят или могат да останат в общата волиера..и т.н. и т. н.(Моля модератора да премести темата ,ако сметне че не е на място)
стоил динев
потребител
потребител

Re: Здравейте на всички!

Мнениеот sandan » Нед Яну 24, 2010 4:11 pm

стоил динев написа:Здравейте на всички!От Коледа си имаме мъжко канарче, което поне според мен се чувства прекрасно.Спуква се от пеене.Преди десет дни му направих волиера(100/80/50;В/Д/Ш) и сега нацяло полудя от щастие.Въпреки ,че първия ден беше малко неуверен в летенето.Мисля скоро да му вземем някоя мацка за компания.Та мисълта ми е следната :дали ще има проблем да живеят постоянно заедно;през размножителния период ,предполагам,трябва да се сложи гнездилка;ако има малки трябва ли след известно време да се отделят или могат да останат в общата волиера..и т.н. и т. н.(Моля модератора да премести темата ,ако сметне че не е на място)

За да ти се отговори на всички въпроси трябва да се напише цяла книга "отглеждане на канарчета" .По -лесния вариант е да отвориш сайта ,да прочетеш статиите в него ,след това да прегледаш форума и чак след това да попиташ ако има неизяснени неща за теб.
Няма иначе как да ти се поднесе всичко на тепсия :wink:
Аватар
sandan
Модератор
Модератор

Мнениеот стоил динев » Нед Яну 24, 2010 4:29 pm

Благодаря все пак за бързия отговор(нали знаете,че все гледаме по най-лесния начин :wink: )Наистиа прибързах,но нямах търпение(току що се регистрирах)
стоил динев
потребител
потребител

Мнениеот sandan » Нед Яну 24, 2010 4:33 pm

стоил динев написа:Благодаря все пак за бързия отговор(нали знаете,че все гледаме по най-лесния начин :wink: )Наистиа прибързах,но нямах търпение(току що се регистрирах)

Не се сърди , но все пак за повечето неща за които питаш има статии в сайта :drinks:
Аватар
sandan
Модератор
Модератор

Назад към Условия на отглеждане