Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Glory, glory MANCHESTER UNITED

Тук можете да пишете за всичко, не свързано с птиците.

Мнениеот Birdy » Чет Мар 11, 2010 1:34 am

жалко ,че бербатов не започна като титуляр
Аватар
Birdy
потребител
потребител

Мнениеот Мъро » Чет Мар 11, 2010 1:56 am

това беше най радостното
Аватар
Мъро
потребител
потребител

Мнениеот Birdy » Чет Мар 11, 2010 7:46 pm

Мъро написа:това беше най радостното
типично по български злобеем по всеки успял наш сънародник ,но както и да е
Аватар
Birdy
потребител
потребител

Glory, glory...

Мнениеот trush » Чет Мар 11, 2010 8:01 pm

За да бъдем искрени, феноменът Бербатов, в момента, е може би най-качественият продукт Made in Bulgaria. Просто нямаме друг избор с когото да се гордеем.
trush
бан
бан

Мнениеот Мъро » Чет Мар 11, 2010 10:06 pm

аз съм голям фен на манчестер и не ме интересува Бербатов играе или не играе,интересува ме да бият да вземат труфей и да играят добре.Той като е на терена не играят добре и за пореден път това се доказа в събота срещу увърхямптъм така че не ми говорете за българска злоба.Много хора станаха фенове на юнайтед след като той отиде в отбора аз не съм от тях.фенербахче искат да го купят ако отиде там да играе фен на фенерите ли да стана,и за вас ако е успял сънародник за мен не е просто манчестер го прави успял.За мен Стилиян е по успял защото наистина добре играе феновете го обичат показва това за което е там но това не се забелязва защото играе за вила нали.И щом съра все по рядко го пуска да играе направете си сметка колко е успял а Стилиян играе всеки мач.Моля феновете на Бербатов да си пуснат тема ако искат тази е за MANCHESTER UNITED не за него :nono:
Аватар
Мъро
потребител
потребител

Glory, glory...

Мнениеот trush » Пет Мар 12, 2010 12:01 am

Ако вземем в предвид етимологията на небългарската дума 'berbat', която е основа на фамилното име на недолюбвания от колегата Мъро, но същевременно твърде известен наш национал Бербатов, най-добре би било той да играе за Фенербахче, защото името му на турски се превежда като 'унищожител, лош, тежък, труден' човек...
trush
бан
бан

Мнениеот nightingale » Пет Мар 12, 2010 12:41 am

...има една стара поговорка - ''по-добре лъв водач на стадо овце, от колкото овца водач на стадо лъвове.''
nightingale
потребител
потребител

Мнениеот Мъро » Пет Мар 12, 2010 1:43 am

известен с какво с мързела си хайде четете малко чужда преса не българска то в бг пресата е ясно какво пишат.Най успешния национал ха-ха повечето му голове срещу малта в приятелски срещи.Пък и последните му изказвания колко на високо бил и как не можел да ни стигне колкото и да пада още повече ми промени мнението за него.Пич пусни си тема ти казах не ми спами темата този....
Аватар
Мъро
потребител
потребител

Мнениеот Birdy » Пет Мар 12, 2010 2:06 pm

последно се включвам по полениката с бербатов относно неговия мързел :?: нали знаете в милан има един бразилец с плитки и той не тича като луд из терена ,а в дефанзивната игра хич го няма ,но това не му пречи да го определят за един от най-великите действащи футболисти ,а според някои и за най -великия :cool: ,а тея английски медии ще видим ,какво ще пишат лятото тяхните английски кончета дето много бягат и се рушкат като ги изхвърли от световното първия сериозен противник на осминафинал или четвъртфинал за това мога да се обзаложа :D и последно за нашия национален националния проблема не е бербатов ония измекяри начело на БФС ,които само се чудят откъде кво да краднат и ми се оплакват ,че сме нямали футболисти еми той мъди стоилов и на испания да го сложиш трениор и те няма да се класират никъде :razz: , а относно манчестър май пак шампиони на англия и фаворит за шампионската лига сър алекс показа за пореден път ,че е гигант професията взе 90 милиона за звездата си , а класата на отбора е все същата :cool:
Аватар
Birdy
потребител
потребител

Мнениеот yuri » Пет Мар 12, 2010 9:22 pm

Мъро, като четеш островната преса, прочети и малко статистика. Та според същата тази статистика по КПД за миналия сезон Бербатов е с най-голям % от футболистите на Ман юнайтед. Много пред Роналдо. А относно Стилян, не че не го харесвам или не е страхотен футболист, но все пак той не е оценен на 30 млн. или 32.7 млн от Сити. А Мартин да не е по-лош футболист, но цената му е друга.

П.п. С това добрите ни футболисти се изчерпиха май :cry:
yuri
Модератор
Модератор

Glory, glory...

Мнениеот trush » Пет Мар 12, 2010 9:25 pm

СПЕЦИАЛНО СЕ ОБРЪЩАМ КЪМ АДМИНИСТАТОРА-РАЗРЕШЕНИ ЛИ СА ОБРЪЩЕНИЯТА 'ПИЧ' ВЪВ ФОРУМА- 'ПЕРНАТИ.КОМ'???
trush
бан
бан

Мнениеот nightingale » Пет Мар 12, 2010 9:55 pm

....а как ли щеше да прозвучи обръщението ако беше например към Паулина ??? :think:
nightingale
потребител
потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Разни