Paulina написа:За огромно съжаление не на всеки човек му липсва природата ....![]()
Щеше ли иначе да е толкова много боклукът по улиците , в горите , по крайпътните паркинги .....
Щяха ли да са толкова мръсни реките ?
Всеки от нас замърсява природата - било чрез кола , чрез техника или по друг начин и малко са тези , които ще се наведът да вдигнат чуждата хартийка , паднала на тротоара !
Но наистина - щом от 300 човека само двама посмяват да повдигнат глас , то положението не е плачевно , а направо трагично !
Ако зависеше от мен щях да накарам останалите 298 съжители да посадят по едно дръвче , за да си заплатят за мълчанието - ама ето на , никой не ме пита

Емо написа:Приатели - днес се уморих приятно и не мога да не се похваля!
Засадихме с децата на вилата цели 11 дръвчета! Две ранни, черни череши! 4 праскови с различен последователен период на зреене, 2 ябълки и 2 круши!
По съвет на моя консултант взех и едно дръвче (висок храст) Калина/Офика - Sorbus Aucuparia! Каза ми че червените плодове на това растение са любима храна на много птички - червеношийки и други!

...червенушки . Червеношийката не ги ядеЕмо написа:Приатели - днес се уморих приятно и не мога да не се похваля!
Засадихме с децата на вилата цели 11 дръвчета! Две ранни, черни череши! 4 праскови с различен последователен период на зреене, 2 ябълки и 2 круши!
По съвет на моя консултант взех и едно дръвче (висок храст) Калина/Офика - Sorbus Aucuparia! Каза ми че червените плодове на това растение са любима храна на много птички - червеношийки и други!

sandan написа: Значи все пак успя![]()
![]()
nightingale написа:Разбира се. Имаш го. По този начин даваш живот на нещо което ще съществува много години.![]()
![]()

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта