Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Още една Корела ,снимки и въпрос за пола

Модератор: nikigeen

Още една Корела ,снимки и въпрос за пола

Мнениеот westcoast5 » Чет Юни 03, 2010 12:11 am

Здравейте ,имаме Корела от 3 месеца и се чудим дали е Коко или Кока ? В магазина ни казаха ,че е мъжки ,но според държанието повече прилича на жена ? Само кряка по един и същ начин и до сега не ни е зарадвал с нито една мелодийка или нещо по различно от "Пиу-пиу" ! Казаха ни ,че корелите ако живеят сами умирали по бързо и затова ще му вземем другарче ,но първо да си изясним какъв е пола наистина , той няма и годинка ето и снимки на папагалчето :
Изображение
Изображение
Изображение

Също така папагала от време на време както стои почва да се дупи и да си чурулика нещо тихичко,което ми прилича на разгонване :)
westcoast5
потребител
потребител

Re: Още една Корела ,снимки и въпрос за пола

Мнениеот д-р Иван Кючуков » Чет Юни 03, 2010 8:38 am

Женска птица.
д-р Иван Кючуков
потребител
потребител

Мнениеот westcoast5 » Чет Юни 03, 2010 10:34 am

Така си и мислехме ! :shock: А ни казаха ,че е момче , хах ,сега като му търсим мъжки какви белези да гледаме за да не ни излъжат пак?
westcoast5
потребител
потребител

Мнениеот 0rnito » Пон Юни 21, 2010 2:40 pm

Също така изглежда, че е момиче
Аватар
0rnito
нов
нов

Мнениеот Tito » Пон Юли 19, 2010 8:41 am

Не бързай да съдиш за пола по песните. На моят му трябваха около три месеца, преди да изкара мелодия, наместо кряскане. А беше на 1 г и 4 м., когато го взех. Според мен, като сменят средата и не им е много до песни. При това, като започна да пее го правеше, когато е сам и аз все чудих, дали не ми се причува, една сутрин го направи, преди да се събудя. Т.е. -аз се събудих от това, беше невероятна "горска" птича песен, не знам откъде я е научил, сигурно е имало някакива такива птички или е чувал подобно нещо в магазина, тъй като се намира до парк. Така се убедих, че е мъжки. Изчакай още 3-4 месеца, да се убедиш какъв пол е. Ако пропее нещо е мъжки със сигурност. А "дупенето" за което говориш, не знам дали е нещо специфично за женските, всяка птичка се навежда...
Tito
потребител
потребител

Мнениеот Мъро » Пон Юли 19, 2010 3:29 pm

A аз се чудя за всяка корела в бг ли трябва да се пуска нова тема :! :?: :?: :?:
Аватар
Мъро
потребител
потребител

Мнениеот nikigeen » Пон Юли 19, 2010 6:50 pm

И аз не мога да разбера не четат ли .На мен ми омръзна да трия или заключвам вече :nono:
Николай Николов ,Кюстендил - (+359)898 60 11 33

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее единствено с наша помощ" Джералд Даръл
Аватар
nikigeen
Модератор
Модератор

Назад към Папагали