Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

неразделки

Модератор: nikigeen

Мнениеот Мъро » Чет Юли 29, 2010 12:02 am

Изображение

Uploaded with ImageShack.us истината е някъде в къщичката
Аватар
Мъро
потребител
потребител

Мнениеот Галин Господинов » Чет Юли 29, 2010 12:02 am

Аз от папагали не съм много в час, но според мен си е кръстоска с Фишер и Розовобуза.
Но няма значение, няма и обект, просто мисъл обременена от желание, погубено от сетивата....
Аватар
Галин Господинов
потребител
потребител

Мнениеот д-р Иван Кючуков » Чет Юли 29, 2010 9:42 am

nightingale написа:Не е чист фишер разбира се . Но в никакъв случай не е розовобуза. Пръстенът на окото е другото доказателство. Бас хващам че е и по дребна от стандартът на розовобузата.

Изображение
Подкрепям тезата за хибрид.При което определянето на пола на това пиле ще е безпредметно,и тъй като е твърде младо бих препоръчал да си остане само ,за да се превърне в един прекрасен и много красив домашен любимец,което се крие в любопитният поглед.
А от носно пола ,за мен пилето е мъжко.
Бих поздравил и производителите на стоките за ширподтреба,да са живи и здрави.Да продължават в същият дух,все пак сме в криза,цените оставата същите за сметка на по-малката опаковка.По-добре така ,отколкото супа от неразделки.
Живи и здрави и много успехи в хибридизацията!
д-р Иван Кючуков
потребител
потребител

Мнениеот jichka » Пон Авг 09, 2010 1:35 pm

Здравейте.
Абслолютно начинаещ съм затова искам да питам какви са мойте неразделки според прочетенето в нета жълтата е розавобуза а другата маскова ли е или друг вид? И ако са от различни подвидове могат ли да се размножавт или трябва да ги окомплектовам по видове ?Благодаря предварително!
jichka
потребител
потребител

Мнениеот jichka » Пон Авг 09, 2010 1:37 pm

jichka написа:Здравейте.
Абслолютно начинаещ съм затова искам да питам какви са мойте неразделки според прочетенето в нета жълтата е розавобуза а другата маскова ли е или друг вид? И ако са от различни подвидове могат ли да се размножавт или трябва да ги окомплектовам по видове ?Благодаря предварително!
jichka
потребител
потребител

Мнениеот jichka » Пон Авг 09, 2010 1:37 pm

Нещо не се справих със снимката :oops:
jichka
потребител
потребител

Мнениеот jichka » Пон Авг 09, 2010 1:48 pm

Дано така да стане ! http://www.snimka.bg/?album;aid=524476
jichka
потребител
потребител

Мнениеот Paulina » Пон Авг 09, 2010 10:30 pm

jichka написа:
jichka написа:Здравейте.

Желателно е да им намериш партньор от същият вид . Но е трудно с определянето на пола .
.
.
.
"Човек няма две сърца - едното за хората, другото за животните. Той или има сърце, или няма"
Алфонс Дьо Ламартин
Аватар
Paulina
потребител
потребител

Мнениеот jichka » Пон Авг 09, 2010 11:06 pm

Значи в събота пак съм на пазара, ако някои знае друго място в София да пише.В нета намирам магазини по цяла България но в София не.Ако продавача от които ги купих е прав имам мъжка розавобуза и женска може би маскова значи тъся женска розавобуза мъжка маскова ако някои продава да пише.Благодаря предварително!
jichka
потребител
потребител

Мнениеот nightingale » Вто Авг 10, 2010 9:32 pm

Според мен синята птица не е маскова а фишерова нераздлелка. Не претендирам че съм на 100% прав защото не мога да видя кръстът и . Ти можеш да го направиш вместо мен. Ако той е оцветен в по тъмно син цвят , значи ще се окажа прав. Жълтият е наистина розовобузест. Полът не е ясен със сигурност.
''Оцета е дезинфектант на питейната вода''
nightingale
потребител
потребител

Мнениеот jichka » Сря Авг 11, 2010 11:06 am

Коя област трябва да е кръстът? Главата и гушата и са сиви а гърба и опашката са сини и ако е фишерова ще и стане ли червен клюна?И още 1 въпрос ако ги събера 4те в 1 клетка ще има ли проблем ако разбирасе имам късмет да се оформят 2 чифта за пола разбрах, че трудно се определя , а и те са доста малки .Благодаря за отговорите!
jichka
потребител
потребител

Мнениеот nightingale » Сря Авг 11, 2010 11:50 am

Има няколко мутации на фишера при синия цвят.При някои от тях клюнът почервенява , при други не. Кръста при гръбначните животни се намира на едно и също място, независимо дали е птица , кон или човек . Това е някъде между главата и задника. Задаваш елементарни въпроси които обиждат форума. Използвай търсачката за да спестиш такива моменти.
''Оцета е дезинфектант на питейната вода''
nightingale
потребител
потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Папагали