Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Падане на пера и липса на опашка при КОРЕЛА

Модератор: nikigeen

Мнениеот Мъро » Пет Юли 30, 2010 12:08 am

има 21 теми за корели така че има къде да пишете стига сте пускали нови теми.ПОМОЩ АДМИНЕ :evil:
Аватар
Мъро
потребител
потребител

Мнениеот korelka » Пет Юли 30, 2010 12:13 am

Moment! Kak spored teb da stignat horata do nujnite informacii, kato temata e edna, a sydyrjanieto s vremeto preminava ot pyrvonachalnia vypros za jaica, prez zelenchuci, ta se stigne do kletki? Niama nikakva prozrachnost i zatova horata otvariat novi temi, daje i veche da ima prinosi po vyprosa! I az bih otvorila nova tema predi da procheta vsichkite 1537 stranici ot temite za koreli!
korelka
потребител
потребител

Мнениеот nightingale » Пет Юли 30, 2010 12:17 am

Ето това изречение обаче ме обърка тотално: .... nikoi ne moje da mu izchisti perata, pyk da ne govorim za seksualnite mu nujdi... :shock: :shock: :shock: остава сега някой да разкаже и за масторбацията при корелите и фърлям компа през терасата.
''Оцета е дезинфектант на питейната вода''
nightingale
потребител
потребител

Мнениеот korelka » Пет Юли 30, 2010 12:20 am

Zashto pyk ne? Bez seksualnost niama da gi ima papagalchetata! Ili tvoite papagali sa zachenali neporochno? :?:
Na 41 godishna vyzrast triabva veche da ti e jasno, che ne samo horata izpitvat opredeleni nujdi!
korelka
потребител
потребител

Мнениеот nightingale » Пет Юли 30, 2010 12:27 am

Ох корелке, бях отишъл към спалнята си ама ти ме разсъни с твоите въжделения. Ами мила моя ти на ясно ли си какво значи думата секс и какво е непорочно зачатие??? Не си ли чувала че в животинското царство има два случая на секс в истинският смисъл на думата а всичко друго е истинкт за продължение на видът чрез налагане на настоящите гени. Не ми казвай че ти когато правиш секс имаш такива намерения. И вземи пиши на Български.
nightingale
потребител
потребител

Мнениеот korelka » Пет Юли 30, 2010 12:30 am

Syjaliavam za "razsynvaneto"! Za jivotinskia sviat sa mi izvestni mnogo neshta.
Obiasni mi togava, zashto pticite praviat seks, bez da snasiat jaica? Ima i takiva perverzni sluchai...

Kogato vie zapochnete da pishete na bylgarski i izpolzvate vsichkite mu detaili, togava i az shte vi posledvam!
korelka
потребител
потребител

Мнениеот Мъро » Пет Юли 30, 2010 12:32 am

ами то имаше такъв случай в една тема ни си ли спомняш за корелката дето си чешеше дупето и издаваше странни звуци
Аватар
Мъро
потребител
потребител

Мнениеот Галин Господинов » Пет Юли 30, 2010 12:33 am

Това е пълна простотия.... :lol: :lol: :lol:
Но няма значение, няма и обект, просто мисъл обременена от желание, погубено от сетивата....
Аватар
Галин Господинов
потребител
потребител

Мнениеот nightingale » Пет Юли 30, 2010 12:34 am

Е ти като знаеш толкова неща за животните би трябвало да можеш да го обесниш :lol: . Аз искам само да ми дадеш пример за това твое виждане . Къде видя изкуството на кама сутра в птичият свят мила ??? :think:
nightingale
потребител
потребител

Мнениеот korelka » Пет Юли 30, 2010 12:41 am

"Обясниш" а не "обесниш".

Опасявам се, че бъркаш понятията! Не си спомням да съм споменавала "кама сутра"! Казах, че има много птици, които се осмеляват да правят секс без да си помислят за яйца! Не говоря за кокошките на баба Сийка от Полски Тръмбеж.
korelka
потребител
потребител

Мнениеот nightingale » Пет Юли 30, 2010 12:43 am

Хахаха . Кефиш ме. А ти как разбираш от кой ''тек'' се образува яйчице и от кой не ?
nightingale
потребител
потребител

Мнениеот Мъро » Пет Юли 30, 2010 12:44 am

ами при тези случай говорим за ялови женски аз не съм виждал мойте птици да правят секс за удоволствие
Аватар
Мъро
потребител
потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Папагали