Красива изложба и дай боже да се размножават и какво повикв изложби да имате.
Поздрави

да видиш как едно нищо и никакво яйце, с течение на времето се получава една птица, която поставена в клетка да речем на изложбата в Търново, събира малки и големи. Това разбирам аз от удовлетворение. Посочих Търново, понеже това е първото такова мероприятие което посещавам
и съм много доволен 

mita4eto2404 написа:Така е, но все от някъде трябва да се започне. Защото никой не би ти подарил ей така, понеже са ти черни очите, чивт пуни, фазани или каквото и да е. Мерак ако има, полека лека, се събира основното. От там на татъка се получава вече истинското удовослвиеда видиш как едно нищо и никакво яйце, с течение на времето се получава една птица, която поставена в клетка да речем на изложбата в Търново, събира малки и големи. Това разбирам аз от удовлетворение. Посочих Търново, понеже това е първото такова мероприятие което посещавам
и съм много доволен

david_67 написа:Джалев мога да ти кажа веднага кои птици са закупени от някъде

Но трябва хора с птици и опит да показват онова не което са купили, а това което са постигнали с времето !
Хора с пари могат да купят всичко и да го покажат !
Важнотое от това кето са купили какво ща възпроизведат!

Емо написа:david_67 написа:Джалев мога да ти кажа веднага кои птици са закупени от някъде
Ти като някакъв зомбиран, комплексиран кон с капаци само си пишеш, без да четеш какво казват другите!
Ами аз го казах - това е Билефелдера от Италия на Приятеля от Враца който не член на БАРКВП!
пп. освен снимките от миналия век на шабото което показваш и злобата която изливаш срещ всички - нещо конкретно можеш ли да покажеш като птици!

dr_lukanov написа:Но трябва хора с птици и опит да показват онова не което са купили, а това което са постигнали с времето !
Хора с пари могат да купят всичко и да го покажат !
Важнотое от това кето са купили какво ща възпроизведат!
В интерес на истината всички птици с изключение на моите са произведени от човека, който ги представя- от родители отглеждани от тях с изключение на мен- т.е. казаното се отнася до мен! Повярвай ми, птиците които имам, са с изяснен произход, а що се отнася до поколението.... ами много прилича на родителите си! Не знам на какво се дължи това отношение, не виждам да съм те обидил с нещо, вярвам че направихме нещо което трябваше да бъде направено от хора от друго поколение, още преди години, от хора които разбират от селекция, от хора които си развъждат птиците сами... Това не беше направено, защо трябва да се опорочава това, което изграждаме с такива усилия? Ентусиазма с който се захванаха голяма част от нашите членове е достоен за уважение, никой не се е родил научен, но важното е да споделя опита си и популяризира хобито! Няма нужда от излишна ирония, всеки все от някъде е започнал, не вярвам на теб някой да те е нападал, когато си внесъл първите си птици.

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта