Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

БАРКВП

Модератори: nikigeen, yuri

Мнениеот boban » Вто Дек 07, 2010 12:03 am

:| :|

Красива изложба и дай боже да се размножават и какво повикв изложби да имате.
Поздрави :|
boban
потребител
потребител

Мнениеот dr_lukanov » Вто Дек 07, 2010 10:38 am

Благодаря, имаше още много неща за доизкусоряване, но вярвам на следващите ще се справим по-добре!
Аватар
dr_lukanov
VIP
VIP

Мнениеот david_67 » Чет Дек 09, 2010 8:09 pm

БРАВО ! Хубаво е това което правите!
Но трябва хора с птици и опит да показват онова не което са купили, а това което са постигнали с времето !
Хора с пари могат да купят всичко и да го покажат !
Важнотое от това кето са купили какво ща възпроизведат!
УСПЕХ НА ВСИЧКИ ЗНАЕЩИ!
Аватар
david_67
бан
бан

Мнениеот mita4eto2404 » Чет Дек 09, 2010 9:07 pm

Така е, но все от някъде трябва да се започне. Защото никой не би ти подарил ей така, понеже са ти черни очите, чивт пуни, фазани или каквото и да е. Мерак ако има, полека лека, се събира основното. От там на татъка се получава вече истинското удовослвие :cool: да видиш как едно нищо и никакво яйце, с течение на времето се получава една птица, която поставена в клетка да речем на изложбата в Търново, събира малки и големи. Това разбирам аз от удовлетворение. Посочих Търново, понеже това е първото такова мероприятие което посещавам :| и съм много доволен :|
mita4eto2404
потребител
потребител

Мнениеот Емо » Чет Дек 09, 2010 9:16 pm

Да така е!

Всички птици представени от членовете на БАРКВП на изложбата в Търново бяха птици произведени от тях!

Не е коректно да се спекулира с нещо за което нямаш информация!

Изключение в секцията на изложбата кокошеви имаше само при птиците на един наш приятел, но не член на БАРКВП от Североизточна България! Той беше изложил своите птици в клетки на гълъбовъдите!

Успех приятели - началото е поставено, все повече любители на чистите породи пернати създаваме с нашите мероприятия! Пионери сме в организирното развъждане на кокошевите птици в България и всяко начало е трудно!
Аватар
Емо
потребител
потребител

Мнениеот david_67 » Чет Дек 09, 2010 9:40 pm

mita4eto2404 написа:Така е, но все от някъде трябва да се започне. Защото никой не би ти подарил ей така, понеже са ти черни очите, чивт пуни, фазани или каквото и да е. Мерак ако има, полека лека, се събира основното. От там на татъка се получава вече истинското удовослвие :cool: да видиш как едно нищо и никакво яйце, с течение на времето се получава една птица, която поставена в клетка да речем на изложбата в Търново, събира малки и големи. Това разбирам аз от удовлетворение. Посочих Търново, понеже това е първото такова мероприятие което посещавам :| и съм много доволен :|

Приятел ти знаеш ли какво и селекция и какво е да си купиш?
Аватар
david_67
бан
бан

Мнениеот david_67 » Чет Дек 09, 2010 9:41 pm

Джалев мога да ти кажа веднага кои птици са закупени от някъде
Аватар
david_67
бан
бан

Мнениеот Емо » Чет Дек 09, 2010 10:01 pm

david_67 написа:Джалев мога да ти кажа веднага кои птици са закупени от някъде

Ти като някакъв зомбиран, комплексиран кон с капаци само си пишеш, без да четеш какво казват другите!

Ами аз го казах - това е Билефелдера от Италия на Приятеля от Враца който не член на БАРКВП!

пп. освен снимките от миналия век на шабото което показваш и злобата която изливаш срещ всички - нещо конкретно можеш ли да покажеш като птици!
Аватар
Емо
потребител
потребител

Мнениеот dr_lukanov » Чет Дек 09, 2010 10:20 pm

Но трябва хора с птици и опит да показват онова не което са купили, а това което са постигнали с времето !

В интерес на истината всички птици с изключение на моите са произведени от човека, който ги представя- от родители отглеждани от тях с изключение на мен- т.е. казаното се отнася до мен! Повярвай ми, птиците които имам, са с изяснен произход, а що се отнася до поколението.... ами много прилича на родителите си! Не знам на какво се дължи това отношение, не виждам да съм те обидил с нещо, вярвам че направихме нещо което трябваше да бъде направено от хора от друго поколение, още преди години, от хора които разбират от селекция, от хора които си развъждат птиците сами... Това не беше направено, защо трябва да се опорочава това, което изграждаме с такива усилия? Ентусиазма с който се захванаха голяма част от нашите членове е достоен за уважение, никой не се е родил научен, но важното е да споделя опита си и популяризира хобито! Няма нужда от излишна ирония, всеки все от някъде е започнал, не вярвам на теб някой да те е нападал, когато си внесъл първите си птици.
Аватар
dr_lukanov
VIP
VIP

Мнениеот david_67 » Чет Дек 09, 2010 10:40 pm

Емо написа:
david_67 написа:Джалев мога да ти кажа веднага кои птици са закупени от някъде

Ти като някакъв зомбиран, комплексиран кон с капаци само си пишеш, без да четеш какво казват другите!

Ами аз го казах - това е Билефелдера от Италия на Приятеля от Враца който не член на БАРКВП!

пп. освен снимките от миналия век на шабото което показваш и злобата която изливаш срещ всички - нещо конкретно можеш ли да покажеш като птици!

Ей пич мойте птици не са от миналия век и са птици доказани !!!!
Това което ти се опитваш да покажеш и изтъкнеш като единствен е смешно за тези които разбират от птици !
Тези които не разбират ти се кланят като на бог и ти летиш из облаците слезни малко отгоре и виж!
Аватар
david_67
бан
бан

Мнениеот dr_lukanov » Чет Дек 09, 2010 10:41 pm

И още нещо, навън на пазара имаше много хора с опит и собствено производство птици, до колкото разбирам от птицевъдство птиците показани на изложбата бяха много по-добри като екстериор от кръстоските и окаяните пилци отвън!
Аватар
dr_lukanov
VIP
VIP

Мнениеот david_67 » Чет Дек 09, 2010 10:44 pm

dr_lukanov написа:

В интерес на истината всички птици с изключение на моите са произведени от човека, който ги представя- от родители отглеждани от тях с изключение на мен- т.е. казаното се отнася до мен! Повярвай ми, птиците които имам, са с изяснен произход, а що се отнася до поколението.... ами много прилича на родителите си! Не знам на какво се дължи това отношение, не виждам да съм те обидил с нещо, вярвам че направихме нещо което трябваше да бъде направено от хора от друго поколение, още преди години, от хора които разбират от селекция, от хора които си развъждат птиците сами... Това не беше направено, защо трябва да се опорочава това, което изграждаме с такива усилия? Ентусиазма с който се захванаха голяма част от нашите членове е достоен за уважение, никой не се е родил научен, но важното е да споделя опита си и популяризира хобито! Няма нужда от излишна ирония, всеки все от някъде е започнал, не вярвам на теб някой да те е нападал, когато си внесъл първите си птици.

Докторе радвам се че е така !
Нямам нищо против теб !
Но НЯКОИ ХОРА КОИТО ХАБЕР СИ НЯМАТ МИ ПИШАТ СТАТИИ!
Аватар
david_67
бан
бан

ПредишнаСледваща

Назад към Пернати на двора