Модератор: sandan

Dr. Velev написа:Много често проблема не е в това ,че канарите не хранят , а че малките не са в ред , ако те не вдигат глава и най -добрата майка не може да им помогне .Причините са много и дори най опитнити канаровъди ги имат. Направи една профилакти ка на всички канари , като начало с SB3E . Дохранвай само вечер , както ти каза Емо . Нахраненото канарче не вдига глава и вреди на инстикта за хранене при родителите . Каква мека храна даваш виж това което правя в "Хранене " В паниката си не променяй рязко меката храна . Търпение и успехи

Той напълно е загубил надежда за канарчето, но аз все още си мисля и се надявам че има някакъв начин да се оправи
Моля Ви помогнете ми защото няма да преживея да го убия, а това ще е единствения вариант ако не намеря решение. Не мога да го гледам как се мъчи.

ceco написа:Ако може да се направи нещо то трябва да е от специалист.В домашни условия да се направи шина или някакъв вид обездвижване не знам дали е възможно.Съжалявам но това е моето мнение.

D&A написа:Здравейте.Днес забелязох нещо странно,уж двете канарчета(мъжкото и женското) хранеха малкото си и то доста усилено ,след като спряха го погледнах и видях че гушката му е празна.Може би заради това ми умират малките.На какво може да се дължи това и мога ли да направя нещо,блгодаря на всеки който се опита да ми помогне.

. На кой ден спряха да хранят?Здравейте.Днес забелязох нещо странно,уж двете канарчета(мъжкото и женското) хранеха малкото си и то доста усилено ,след като спряха го погледнах и видях че гушката му е празна.Може би заради това ми умират малките.На какво може да се дължи това и мога ли да направя нещо,блгодаря на всеки който се опита да ми помогне

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта