Съобщение
Добре дошли във форума на Пернатите.Грубият език във форума не е позволен така, че уважавайте събеседниците си.Има нов начин за прожектиране на видео от YouTube, който може да видите тук! Има и вероятност за некоректно подреждане на елементите при ползването на IE браузър.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

начинаещаа

Модератор: nikigeen

начинаещаа

Мнениеот дори_бърбори » Пет Май 13, 2011 10:26 am

здравейте отдавна чета във форума тъй като исках папагалче ,таа взеха че ми подариха една корелка на 1година и малко .Вече я имам от 10дена обаче още не ми дава да я докосвам :Dно доколкото четох това е нормално.Обаче исках да питам дали е нужно да и давам някакви по специални витамини защото тя плодове и зеленчуци отказва да яде купила съм й уж много разнообразна храна но тя намира само семките за привлекателни второ :като била при другите стопани една друга корела я клъвнала по главата и сега има малко голо петно при гребена трябва ли да го третирам с нещо ? и какви играчки да и сложа в клетката защото огледалото само си го блъска в главата ? п.с:взела съм нарочно голяма клетка за да може да се поберат занимавки .Мерси предварително
дори_бърбори
нов
нов

Re: начинаещаа

Мнениеот дори_бърбори » Пет Май 13, 2011 10:40 am

и още няколко въпроса : понеже имам куче и се страхувам да не предаде бълхи на папагалката ,то има каишка против бълхи но винаги може да стане гаф таа какво мога да използвам срещу външни паразити и също така прочетох че в менюто си корелите трябва да имат листа от глухарчета обаче да не близо до минаващи коли а при мен няма такива дали има някъде където продават ?
дори_бърбори
нов
нов

Мнениеот Buggy » Пет Май 13, 2011 11:10 pm

Има витамини ,които се разтварят във вода.Продължавай да предлагаш плодове и зеленчуци по различен начин-стъргани моркови,цели,парченца ябълка,листа от глухарче и така....Играчките трябва да са шарени с мъниста,обичат да има и звънчета и да висят.Паразитите на кучетата(бълхи) не могат да се пренасят на птици.Клетката трябва да е голяма.Качи снимка да я видим папагалката и клетката.
Buggy
потребител
потребител

Мнениеот дори_бърбори » Пет Май 13, 2011 11:48 pm

http://www.facebook.com/#!/photo.php?fb ... =1&theater засега е само тази :)
дори_бърбори
нов
нов

Мнениеот nightingale » Съб Май 14, 2011 1:10 am

Здравей Дори.
Трябва да ти кажа че доста ме развесели ника ти. Поздравления :|
На въпросите ти вече е отговорено . Трябва да се поразтърсиш из форума.
Интересно ми е да разбера как така корелката ти си блъска огледалцето в главата . :think:
''Оцета е дезинфектант на питейната вода''
nightingale
потребител
потребител

Мнениеот дори_бърбори » Съб Май 14, 2011 8:55 am

мерси всъщност това е името на пагалчето и тъй като в този форум за нея ще пиша съм се кръстила така :D а за огледалцето като и го бях закачила тя го удряше с главичка като боксова круша дали да не й го сложа така че да не може да го стига а само да се гледа
дори_бърбори
нов
нов

Мнениеот nightingale » Съб Май 14, 2011 9:38 am

дори_бърбори написа:мерси всъщност това е името на пагалчето и тъй като в този форум за нея ще пиша съм се кръстила така :D а за огледалцето като и го бях закачила тя го удряше с главичка като боксова круша дали да не й го сложа така че да не може да го стига а само да се гледа

Сигурно иска да си клъвне отражението.
''Оцета е дезинфектант на питейната вода''
nightingale
потребител
потребител

Назад към Папагали